FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii pleacă azi în Slovenia, în primul cantonament al verii

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2010 00:00

Giuleştenii vor sta acolo pînă pe 25 iunie şi vor disputa două partide de pregătire. Adversari le vor fi campioana Sloveniei, FC Koper, şi "lanterna roşie" din Rusia, Sibir Novosibirsk.

Meciurile sînt programate pe 20, respectiv 23 iunie. În afara acestui stagiu de pregătire, alb-vişiniii vor mai merge şi în Austria, la Kaprun (2-14 iulie).

FLASH:
- Şansele ca Rapidul să-l transfere pe Moraes de la Bistriţa scad pe zi ce trece. Preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu, refuză să-l dea sub două milioane de euro.
- Deşi planificase iniţial două şedinţe de pregătire pentru ieri, Şumudică s-a răzgîndit şi, după ce şi-a scos elevii la o alergare uşoară dimineaţa, le-a dat liber pînă azi, cînd vor pleca în Slovenia, la ora 7:05.
- Manea nu ştie dacă mai lucrează la Rapid: "Vreau să vorbesc cu Dinu Gheorghe, să clarific situaţia mea. Nu ştiu dacă mai rămîn în Giuleşti". Copos a replicat: "Eu ştiu că Nae Manea e prins în bugetul alocat conducerii".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
pancone51
pancone51  •  17 Iunie 2010, 21:34

sper ca Manea sa nu fie lasat sa plece, este de neanlocuit ,poate il luam pe moraes ce minunat ar fii ,fzr1923

cismasuciprian
cismasuciprian  •  17 Iunie 2010, 12:03

citeste mai sus.....scrie clar:P

daniserbanx
daniserbanx  •  17 Iunie 2010, 10:34

cu cine joaca amicale?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează