FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii promit că trofeul din Estonia e doar începutul: "Să terminăm sezonul la fel!"

Răzvan Lucescu şi Marcos Antonio împreună cu trofeul cîştigat în Estonia
Răzvan Lucescu şi Marcos Antonio împreună cu trofeul cîştigat în Estonia

Articol de - Publicat duminica, 10 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 09 iulie 2011 21:42

După ce au triumfat la turneul de la Tallinn, alb-vişiniii sînt încrezători că pot pune mîna şi pe un trofeu intern.


Deşi s-a întors de doar o lună în Giuleşti, Răzvan Lucescu a şi cucerit un trofeu. Chiar dacă a fost obţinut în urma unui turneu de pregătire, alb-vişiniii au tras ceva pentru a pune mîna pe cupă. La turneul "Estonian Football Asociation Cup 2011" au mai participat: Wisla Cracovia (campioana Poloniei), Genk (campioana Belgiei) şi Flora Tallinn (liderul la zi în Estonia).

Conform sistemului de joc, fiecare formaţie a jucat cîte două partide, iar la final, avînd cea mai bună linie de clasament, Rapidul a ieşit pe primul loc. Prin tragere la sorţi, giuleştenii au evoluat cu Wisla (2-0) şi cu Genk (2-1), fiind singura formaţie dintre cele patru participante care a strîns două victorii.

După meciul împotriva belgienilor, organizatorii le-au decernat rapidiştilor trofeul. Acesta a fost primit de Răzvan Lucescu şi de căpitanul Marcos Antonio. "Să dea Dumnezeu să repetăm poza asta şi la finalul sezonului! Ar fi minunat să luăm un trofeu adevărat anul acesta!", au spus cei doi.

"Nu jucăm atît de bine pe cît am putea. E adevărat, am întîlnit echipe bune, am cîştigat, dar va fi altceva cînd se va juca pe puncte sau pe calificări"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
alyrapidistu87
alyrapidistu87  •  10 Iulie 2011, 22:39

bafta frz rapid!!!

petcod
petcod  •  10 Iulie 2011, 15:26

il vrei la stiaua? =)))

feroviarul
feroviarul  •  10 Iulie 2011, 12:49
Postat de ropid.julesti pe 10 Iulie 2011, 07:20

gata nu ne mai trebuie nimic...am luat cel mai valoros trofeu din istoria clubului ropid...acum putem sa ne intoarcem linistiti in liga a 2-a unde ne simtim cel mai bine

Ok, hai sa zic ca as intelege mesajul (cu toate ca noi am evoluat in divizia a doua doar pe vremea comunistilor), dar nu inteleg de ce ai pus poza cu stelisti ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează