FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii s-au luat ieri la bătaie cu fotbaliştii de la Chindia Tîrgovişte

Pancu a sărit să-l apere pe Deac, după un conflict al acestuia din urmă cu un fotbalist al Chindiei
Pancu a sărit să-l apere pe Deac, după un conflict al acestuia din urmă cu un fotbalist al Chindiei

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 12 februarie 2012 16:02

Giuleştenii sînt extrem de montaţi şi vor neapărat măcar un trofeu în acest sezon. Aproape că nu a existat un meci de pregătire în care alb-vişiniii să nu sară la bătaie cu adversarii lor. Aşa s-a întîmplat şi la partida de ieri, cu Chindia Tîrgovişte (0-0).


Supărat după ce un fotbalist al divizionarei secunde a avut o intervenţie mai dură asupra sa, Ciprian Deac i-a pus mîna în gît adversarului său, dar apoi a fost la un pas să fie bătut de acesta. A fost nevoie de intervenţia lui Daniel Pancu, adică exact fotbalistul care în finalul turului a avut un conflict cu Deac pe teren.

Ieri, Răzvan Lucescu a împărţit lotul în două, fiecare echipă rezultată jucînd un meci de pregătire. Împotriva dîmboviţenilor, antrenorul Rapidului a folosit următoarea formulă: Vîtcă - V. Creţu, M. Antonio (Dăescu, 60), Oros, Ad. Grigore - Herea (Fl. Călin, 60), Pavlovici, Al. Ioniţă II - Deac, Pancu, Sburlea. Ceilalţi giuleşteni au evoluat împotriva lui ŢSKA Sofia (2-1).

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (28)
razvan__fzr
razvan__fzr  •  13 Februarie 2012, 13:57
Postat de conecterr pe 12 Februarie 2012, 20:46

tu esti de-a lor ?

De ce te iei de un rapidist?In loc sa te iei de mizeriile astea de stelisti,tu te iei de un rapidist.Du-te si tine cu oile daca le iei apararea.

criselly99
criselly99  •  13 Februarie 2012, 00:29

Lacatuci (fiu de bhoschetar) e simbolul vostru si asta spune tot...la voi e efectul ala de turma,ce zice unul,spun toti... sunteti niste parnai de cetateni de la tara,majoritatea tinand cu steaua doar pentru ce s-a intamplat in 86'...in rest doar latrati pe chaturi,n-aveti nici o treaba cu fenomenul.

roxana.lucian
roxana.lucian  •  12 Februarie 2012, 23:26

Si nu sunt unu sau doi pt ca la o emisiune cu suporterii echipei steaua si rapid.,in galeria rapidului majoritatea erau colorati,asa ca nu vorbiti de steaua pt ca voi sunteti suporteri mai putini decat steaua si aveti si cei mai multi suporteri colorati.Spun asta numai pt ca voi rapidul tot spuneti ca steaua are suporteri colorati.Si oricum culoarea pieli nu conteaza.Spun inca o data invidia va roade de nu mai puteti .Luati distonocalm Va salut ,sa aveti o noapte placuta

Vezi toate comentariile (28)
Comentează