FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Rapidiştii şi-ar rupe picioarele dacă ar juca acum pe Giuleşti" :S

Articol de - Publicat sambata, 03 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2011 22:19

Adrian Oprişan, directorul firmei care s-a ocupat de întreţinerea gazonului de pe Giuleşti cît timp Rapid a evoluat acolo, spune că în acest moment terenul e impracticabil şi că va fi bun de joc abia peste o lună


Din această cauză, George Copos a tergiversat şi ieri semnarea noului acord cu cei de la CS Rapid valabil pentru partida cu FC Braşov de pe 10 septembrie.

- Domnule Oprişan, ce concluzii aţi tras după inspecţia gazonului de pe Giuleşti?
- În acest moment, acolo nu se poate juca fotbal. Terenul a fost afectat de o ciupercă din cauza slabei întreţineri şi s-au format zone concave. Jucătorii se pot alege uşor cu accidentări, iar mingea poate căpăta traiectorii ciudate.

- Ce-ar fi de făcut?
- Nu e o situaţie dezastruoasă, dar e nevoie de timp pentru ca iarba să se refacă la un nivel OK pentru fotbal. Să zicem, trei-patru săptămîni.

- Cei de la CS Rapid susţin că au udat terenul în fiecare seară.
- Insuficient! Nici omul nu poate trăi prea mult timp numai cu apă. Ar fi fost nevoie şi de îngrăşămînt, şi de alte substanţe pentru ca gazonul să-şi menţină sănătatea.


"Vom încheia un contract cu CS Rapid pentru fiecare meci jucat pe Giuleşti. Din păcate, nu putem juca încă acolo, gazonul este un dezastru, l-au năpădid ciupercile. Şi Răzvan Lucescu mi-a zis că nu se poate juca acolo după ce l-a văzut"
George Copos, patron Rapid

"Din cauza ţevilor de drenaj, iarba era tot timpul mai arsă în unele zone an de an. Totul e OK, Rapid poate juca acolo. Nu e maidan Giuleştiul, domnul Dinu Gheorghe a văzut stadionul şi mi-a lăsat impresia că se va încheia contractul"
Vali Ionescu Caciureac, preşedinte CS Rapid

25.000 de euro pe meci ar trebui să plătească Rapidul pentru a juca pe Giuleşti, conform noului contract încheiat cu CS. Suma reprezintă 1.650 de euro chirie, 3.000 de euro costul utilităţilor şi o tranşă de 20.000 de euro din datoria către CS

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează