FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii sînt lideri la tehnologie, au lansat o aplicaţie pentru Iphone

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 10:54

În plină criză financiară, giuleştenii au beneficiat de un cadou consistent şi vin în întîmplinarea fanilor cu o aplicaţie ce poate fi folosită de cei care au dispozitive ce folosesc sistemele de operare iOS şi Android.


Rapid devine astfel prima formaţie din România care pune la dispoziţie suporterilor ei o aplicaţie pentru telefoanele mobile şi tablete. Astfel, susţinătorii alb-vişiniilor pot citi ultimele informaţii despre echipa favorită, vor avea la dispoziţie galerii foto şi video, vor putea intra pe paginile de socializare ale jucătorilor din Grant, vor putea rezerva bilete la meciuri şi vor avea acces la un magazin online.


Preşedintele demisionar al Rapidului, Constantin Zotta, a dezvăluit şi care sînt, în mod norma, costurile acestui proiect: aproximativ 100.000 de euro. "Am început să lucrăm în iunie anul trecut. Cu eforturi, cu pasiune şi dragoste acest proiect a ieşit, chiar dacă l-am început într-o perioadă grea pentru club. Cu siguranţă mai sunt destule lucruri de pus la punct la ea. Aplicaţia a fost făcută pe prietenie şi cu pasiune, deşi o astfel de aplicaţie costă în general 80-100.000 de euro", a spus preşedintele FC Rapid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dihorul
dihorul  •  13 Februarie 2013, 17:14
Postat de flaviusilaghi pe 12 Februarie 2013, 16:58

Eu fac aplicatii pentru telefoane mobile si costa maxim 20000 de euro sa faci una. Cu 100 de mii faci facebook pentru telefon mobil :)) . Las ca are Rapid de unde sa cheltuiasca.

Da bre, te cred. Da la banii astia faci aplicatie cu transhumanta oilor ca sa se bucure ciobanul maxim de ea.

octavianus
octavianus  •  12 Februarie 2013, 17:03
Postat de octavianus pe 12 Februarie 2013, 16:55

FELICITARI !! trebuie identificate noi surse de castig care sa aduca bani in conturile clubului, poate ca aceasta insolventa arata cat de periculoasa este dependenta de un finantator care o daca ce intra in colaps trage dupa el si clubul si aduce multa suferinta atat celor ce isi castiga paine de acolo cat si sutelor de mii de fani, eu sper ca Rapidul sa renasca din cenusa cum a mai renascut sa invete din greseli si sa intra intr-o noua era, are un capital enorm de dragoste si simpatie, in publicitate nici cel de ura ( aviz steaua, dinamo..etc ) nu este un capital de neglijat, pornind de aici cu siteiuri destepte cu radio destept si tot ce pot produce aceste activitati RESPIRAM, TRAIM, FZR!!

Desigur am omis magazinul on line si toate astea coroborate trebuie sa aduca plus valoare, Rapidistii adevarati vor cumpara tot ce se poate cumpara si vor veni meci de meci la stadion stiu ca sunt oameni destepti si sufletisti si inteleg ca si ei pot acum sa ajute echipa, desigur am incredere in controlul judiciar care administreaza echipa implicit si banii ei ca acesti bani pe care noi o sa-i "DONAM" din suflet pe toate canalele posibile sa ajunga la echipa, sper ca exista un departament de marketing competent si radioul si toate aceste noi "achizitii" media vor fi "exploatate" la maxim atat pt imagine cat si pt castigurile clubului, dupa multe luni simt un dra

flaviusilaghi
flaviusilaghi  •  12 Februarie 2013, 16:58

Eu fac aplicatii pentru telefoane mobile si costa maxim 20000 de euro sa faci una. Cu 100 de mii faci facebook pentru telefon mobil :)) . Las ca are Rapid de unde sa cheltuiasca.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează