FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidul şi-a pierdut toţi aliaţii » Lucescu Jr.: "Sîntem în război cu toată lumea!"

Răzvan Lucescu a analizat în fața presei fazele video în care susține că Rapid a fost dezavantajată de arbitri // Foto: Mediafax
Răzvan Lucescu a analizat în fața presei fazele video în care susține că Rapid a fost dezavantajată de arbitri // Foto: Mediafax

Articol de - Publicat miercuri, 28 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 martie 2012 22:39

Lucescu junior a răbufnit şi el la adresa fanilor care au întors spatele propriei echipe şi spune că s-a dorit ieşirea Rapidului din lupta pentru titlu. Arbitrii sînt şi ei arătaţi cu degetul.

Răzvan Lucescu trage cu dinţii de ultimul obiectiv realizabil în acest sezon: Cupa României. Antrenorul giuleştean a încercat ieri să explice evoluţia echipei din acest an, cînd alb-vişiniii au strîns doar 4 puncte în 5 etape, deşi adversari au fost: U Cluj (1-1), Petrolul (2-0), Chiajna (0-1), Ceahlăul (1-2) şi FC Braşov (0-1)! Lucescu junior a găsit vinovaţii: arbitrii, dar şi propriii suporteri!

"S-a dus titlul, nu mai avem nici o şansă! Ce s-a întîmplat în aceste 8-9 zile e strigător la cer! S-a vrut scoaterea noastră din competiţie, foarte bine, s-a reuşit! Din păcate, aşa-zişii fani de la Chiajna, care au strigat ce-au strigat, se declară rapidişti, dar nu sînt! Sper ca băieţii să înţeleagă că sîntem într-un război! Trebuie să avem reacţie, avem un meci extrem de important la Vaslui şi sîntem obligaţi să aprindem scînteia, să răsturnăm în favoarea noastră tot ceea ce se întîmplă!", a spus Răzvan.

Apoi a încheiat cu un mesaj pentru arbitri: "Am tăcut, dar nu mai pot! Vrem corectitudine! Cu U Cluj, Hoban a făcut henţ în careu, iar Bornescu i-a dat un cap în gură lui Grigore şi n-am primit nici un penalty! Cu Braşov, tuşierul ne-a anulat un gol valabil".

"Există multe lucruri urîte în spatele acestei primăveri! N-am să înţeleg niciodată ce s-a întîmplat la Chiajna. Într-un moment în care eram în lupta pentru titlu, aşa-zişii fani au avut o reacţie care a creat cutremure" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

Inbox
- Copos a împlinit ieri 59 de ani: "Sportul mă ţine în formă. Dependenţa de el m-a făcut să mă apropii şi de Rapid, formaţie pe care am susţinut-o şi voi continua să o susţin". Jucătorii vor să cîştige la Vaslui pentru a-i dedica victoria.
- Pentru prima oară de la reluarea campionatului, Răzvan Lucescu are tot lotul valid. La meciul de azi, cu FC Vaslui, toţi cei 25 de jucători din lot sînt apţi de joc.
- Vasluianul Marius Constantin nu va putea evolua azi împotriva fostei sale echipe. Stoperul a acuzat probleme musculare duminică, în Ştefan cel Mare, cu Dinamo, şi nu s-a antrenat deloc în această săptămînă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
massimo
massimo  •  28 Martie 2012, 15:47

trageti la poarta...nu mai jucati de-a latul terenului...SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR ! Trup si suflet pentru RAPID !

macaz111
macaz111  •  28 Martie 2012, 15:06

In razboi antrenore? poate de guerila, din transee, de dupa colturi? Hai ca astazi ai ocazia sa le arati Vasluienilor ce stii tu! Intre noi fie vorba, la asa salarii si asa lot nici nu era nevoie de mare antrenor-strateg. Era de ajuns si un Sumi. Nu luam campinatul, dar macar nu aveam greturi cand deschideam televezorul. Macar speram (cum o facem an de an). Dar prevad un joc obosit, cu trageri de timp, cu gazdele atacand, si oaspetii cu ottocaru', aparand un 0-0 cu "daruire totala". Poate cateva suturi pe poarta, pe actiuni individuale. Cam atat.

vendetta87
vendetta87  •  28 Martie 2012, 14:35

Pe cat facem pariu ca diseara iar o sa fim suparati si astia nu o sa aiba nici 4 suturi LA poarta?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează