FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - HEERENVEEN , JOI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Răscoală vişinie » Jucătorii nu-l mai vor pe Sabău la Rapid!

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 august 2012 20:22

Giuleştenii nu-l mai vor pe Sabău, pe care-l suspectează că a transferat jucători pe criterii religioase


Ovidiu Sabău are zilele numărate în Grant! În doar o lună de zile, antrenorul a pierdut susţinerea jucătorilor. Aceştia îi reproşează tehnicianului modul în care a efectuat pregătirea din intersezon: "Adevărul e că nu mai putem sta în ghete pentru că ne-a alergat de ne-a scos ficaţii! La modul în care s-a lucrat în această vară, noi ajungem la cea mai bună formă prin septembrie! Păi, în primele etape am jucat cu Vaslui, Oţelul şi mai avem cu Petrolul, CFR, Steaua şi Pandurii. Noroc că s-a amînat derby-ul cu Dinamo! Cînd vom putea noi să alergăm, se vor fi terminat toate duelurile tari! S-a greşit!".

De asemenea, alb-vişiniii sînt deranjaţi de modul în care Sabău se implică la antrenamente: "Vine, stă pe margine şi se uită, iar noi lucrăm cu secundul Cojocaru. Nu vorbeşte cu noi, nu ne explică nimic!". În plus, fotbaliştii vechi consideră că antrenorul îi favorizează pe cei aduşi de el: "Cum să ajungă unul ca Figueiredo la Rapid? Cum să iei un fotbalist din liga a 5-a şi să-l bagi 90 de minute?".

A adus iehovişti?
Cea mai mare supărare a jucătorilor o reprezintă religia lui Sabău. "Cei doi brazilieni pe care i-a adus cred că sînt iehovişti! Probabil că a avut o convenţie a Martorilor lui Iehova şi mai mult d-asta a mers în Brazilia, nu să caute transferuri bune pentru Rapid! E anti-Hristos! Cînd vede crucea se întoarce şi fuge. D-asta nu ne mai ajută nici Dumnezeu!", s-a plîns un giuleştean sub protecţia anonimatului.


"Sînt pretenţii mari la Rapid, însă nu putem mai mult în momentul de faţă. Plătim pentru tot ceea ce s-a întîmplat în pregătire, totul se descarcă pe umerii mei"
Ovidiu Sabău, antrenor Rapid

"Îi dau afară!"
Chiar dacă a negat incidentele cu elevii săi, la conferinţa de presă de la finalul meciului cu CSMS Iaşi (1-0), Sabău a comentat: "Am avut o discuţie cu jucătorii şi le-am zis că nu le merge cu mine! Am jucat fotbal la un nivel ridicat şi-mi dau repede seama dacă nu dau totul pe teren. Pînă acum nu s-a pus problema de aşa ceva, dar cine va încerca să mă lucreze va pleca imediat!".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (94)
valentindo
valentindo  •  09 August 2012, 00:32
Postat de popescu_petre007 pe 08 August 2012, 13:57

am vrut sa zik de cand la instalat copos pe sabau k o sa ajunga rapid-iehova,dar am zis sa nu stric atmosfera de pace :))))) copossssssssssssssss ori esti prost ori esti beat cum sa aduci pe pocaitul asta la echipa de crestini?

din jucatorii de la rapid unii sunt catolici altii orotodocsi.....si daca scormonim in biografia lor....poate gasim si altii mai minoritari....e asta o problema pt tine?

valentindo
valentindo  •  09 August 2012, 00:27

Cataline, asta e articol fabricat, la fel cum Ivanovici a facut cu asa zisul jucator al stelei asa ai facut si tu cu asa zisul jucator rapidist , de fapt tu esti cel care judeca dupa criteri religioase, ai mintit si te vei face de ras ca ziarist.

1745flo
1745flo  •  08 August 2012, 22:40

io am zis de mult ca n-are ce cauta pocaitu asta la Rapid si sa-l schimbe pana nu e prea tarziu! ELeague deja a compromis-o...

Vezi toate comentariile (94)
Comentează