FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

Răspunsul lui Dică pentru Alibec: "O să am o discuție cu el" + Mișcarea ingenioasă făcută de antrenor

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 23:01

Nicolae Dică i-a răspuns lui Denis Alibec, după ce atacantul a țipat la antrenor în momentul în care a fost schimbat cu Harlem Gnohere, în minutul 71, în meciul dintre CFR Cluj și FCSB, scor 1-1.

"Sunt mulțumit de atitudinea băieților. În a doua repriză l-am trimis pe Planici vârf de atac lângă Bizon și mă bucur că a pasat decisiv. Nu știu ce a spus Alibec când l-am scos, eu eram concentrat la meci. O să am o discuție cu el între 4 ochi. Până acum n-am mai văzut un jucător care să iasă și să spună ceva. Denis Alibec e singurul care face asta", a declarat Dică la TV Telekom Sport.

Antrenorul lui FCSB a vorbit și despre partida cu CFR și despre mișcările tactice pe care le-a făcut pentru a egala în prelungiri prin Gnohere.

"L-am introdus pe Găman pentru că e foarte bun din punctul meu de vedere, el e bun în duelurile aeriene. La pauză l-am schimbat pentru că aveam probleme pe faza de construcție, CFR făcea presiune pe Găman.

L-am ținut pe bancă pe Florin Tănase pentru că am considerat că ne trebuie un jucător cu experiență acolo. Prima repriză a fost echilibrată, dar decizia arbitrului a făcut ca CFR să conducă. În repriza a doua am pus presiune pe CFR. Pot spune că sunt mulțumit de acest rezultat, dar cred că puteam câștiga dacă egalam mai repede", a adăugat Dică.

"Am înțeles că deciziile arbitrului n-au fost cele corecte, dar nu vreau să comentez. Am înțeles că nici penalty-ul, nici eliminarea lui Pintilii n-au fost corecte" Nicolae Dică

clasament

Citește și: FOTO Alibec a ieșit nervos de pe teren! A țipat la Dică și a fost sancționat de arbitru de pe banca de rezerve

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  19 Martie 2018, 10:07

E plin de antrenori de top printre coregrafi... Pricepuți ca și cei care au dus Dinam0 în play-out, i-ar da și lui Becali sfaturi care să ducă Steaua lângă biata haită din Groapă...

luker
luker  •  19 Martie 2018, 09:46

Mai praff antrenor decat Dica asta nu am vazut. Alibec i-a spus ca nu e normal sa il scoata in conditiile in care aia jucau cu un om in minus, tu schimbi atacant cu atacant. FCSB era peste CFR in momentele alea (golul venea). Cel mai bine scoti un mijlocas la inchidere, de ex Pintilii. Peste aproape 10 min Pintilii ia rosu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează