FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Răspunsul lui Laurenţiu Reghecampf la declaraţiile lui Costel Gâlcă: "Într-o săptămînă iau decizia" » Revine la Steaua?

Articol de GSP - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 18:19

Laurenţiu Reghecampf a revenit în ţară după ce a fost dat afară de la Al Hilal, însă nu va sta mult timp fără serviciu. Fostul antrenor al Stelei a declarat că va pleca într-o vacanţă, după care se va apuca din nou de muncă.

Antrenorul a răspuns după ce ieri, la finalul partidei cu Rapid, 0-1, Costel Gâlcă l-a acuzat că "dă tîrcoale" echipei campioane (Detalii aici!).

"Nu este adevărat că aş alege U Cluj. Sînt prieten cu Florian Walter, dar nu am discutat acest aspect. Nu cred ca se pune problema de a fi schimbat George Ogăraru, chiar dacă a pierdut categoric în faţa lui ASA Tîrgu Mureş (n.r. 0-3).

Despre Steaua sau despre oamenii de acolo nu am cum să vorbesc de rău. Nu dau tîrcoale echipei acum, după ce eu am plătit să plec de acolo.

Am vorbit de cîteva ori cu patronul, dar nu despre o revenire. Voi pleca într-o vacanţă de vreo săptămînă şi apoi voi vedea ce voi face. Nu cred că trebuie să fiu obiect de discuţie în momentul cînd o echipa pierde un meci important.

Steaua va fi campioana şi ăsta e meritul lui Gâlcă. Nu e nici o problemă dacă a pierdut un meci acasă, se întîmplă oricui. Nu cred că e cazul să analizăm asta acum, echipa trebuie lăsată să joace în continuare.", a declarat Laurenţiu Reghecampf la Sport Total FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (106)
hunedoreanul
hunedoreanul  •  24 Februarie 2015, 08:30

MARS, JEGOSULE !!! Tragi k si mustele la KKT ??? Sa-ti fie rusine, nesimtitule, ai plekt MISELESTE sa-ti umplii buzunarele sa-i coafezi CAPREI FREZA, si acum te intorci ca un mielusel ... Du-te in CHINA, cred k-ti plac ciinii pe tava !!!!!!!!!! HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!

navzar_t
navzar_t  •  24 Februarie 2015, 03:40
Postat de al.tau.zeu. pe 23 Februarie 2015, 21:43

Am fost dezamagit de The Theory of Everything. L-ai vazut? L-ati vazut?

Vorbiti ma si de "Filantropica" ca sa poata participa si fcsb-istii la discutia voastra! Asa siau luat ei notitele pentru a face cariera.

benise
benise  •  24 Februarie 2015, 00:44
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ești prea prost,prea de la tara.

Vezi toate comentariile (106)
Comentează