FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ratări şi rateuri » Marius Alexe a dat randament tocmai împotriva echipei care-l vînează pentru un transfer. Cum au jucat dinamoviştii cu Guangzhou

Dorin Rotariu a fost printre cei mai activi dinamoviști, dar execuțiile în fața porții l-au trădat Foto: Alex Nicodim
Dorin Rotariu a fost printre cei mai activi dinamoviști, dar execuțiile în fața porții l-au trădat Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 22 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 21:53

Dinamo a pierdut al treilea amical al iernii, 1-3 cu Guangzhou. Roş-albii au irosit un penalty, au nimerit transversala, asiaticii au marcat de trei ori din patru tentative.

Dinamo n-a arătat rău aseară, cu Guangzhoul lui Cosmin Contra, însă nici bine. A pierdut cu 1-3, a arătat poftă de joc ofensiv, aşa cum anunţa Mihai Teja, însă erorile defensive au trădat din nou "haita".

În afara lui Marc, care a mai scos cîte ceva, toţi din apărare au arătat epuizaţi după antrenamentele fizice. Elanul şi forţa le-au lipsit fundaşilor, care au încasat goluri în minutele 23, 62 şi 82. În zadar golul lui Alexe, care a lăsat o impresie pozitivă celor de la Guangzhou, care-l vînează pentru un transfer.

"Cîinii" au avut momente în care au fost la conducerea ostilităţilor, dar n-au ştiut să profite de presingul şi de fazele din ultimii 30 de metri. Marius Niculae a ratat un penalty, la 0-0, iar Gavrilă ar fi putut egala la 2, însă s-a opus transversala.

Cum au jucat dinamoviştii:
Traian Marc - Sigur în intervenţii, ca-n sezonul de toamnă, a scos la scorul de 1-1, în minutul 28, unu contra unu cu un adversar.

Ştefan Bărboianu - Dispus la efort, însă nesusţinut de colegi, certat în cîteva rînduri de Teja.

Collins Fai - S-a ales cu o accidentare, după o intrare tare a unui adversar, a ieşit KO pe margine.

Alin Dudea - A evoluat simplu, pe finalul de meci.

Ionuţ Nedelcearu - Are pe conştiinţă golul doi al chinezilor. A avut mult de muncă, s-a achitat pe jumătate de sarcini.

Alexandre Durimel - A părut epuizat fizic, s-a aventurat prea în faţă, iar adversarii l-au pedepsit frecvent.

Steliano Filip - A urcat curajos, era să scoată un penalty în minutul 65, dar are partea sa de vină la golul secund al chinezilor.

Mansaly Boubacar - L-a salvat o dată pe Nedelcearu şi, implicit, pe Dinamo, însă fără prea multe realizări pe postul său.

Hatem Elhamed - Atitudine, însă lent în mişcări şi prea defensiv. Multe pase înapoi.

Nicolae Grigore - A blocat bine cîteva mingi, plus tackling-uri reuşite.

Cosmin Matei - A avut momente cînd a fost motorul echipei, dar şi multe în care nu s-a văzut.

Dorin Rotariu - S-a zbătut mult, a ratat o ocazie pe final de primă repriză, neavînd precizia şutului.

Bogdan Gavrilă - A încercat să fie prea spectaculos, în detrimentul paselor simple. A bătut aproape perfect o lovitură liberă de la 17 metri, bară transversală.

Marius Alexe - A marcat, fază simplă, fiind la locul potrivit. A dat pase eficiente, a făcut ceva cînd a avut mingea. Doar că a fost pus în valoare rar de către colegi.

Vali Lazăr - Prea timid în partea stîngă, altul decît jucătorul providenţial din sezonul de toamnă.

Marius Niculae - A ratat un penalty în minutul 5, a ieşit accidentat după o jumătate de oră de joc, probleme la genunchi.

Kamil Bilinski - În trecere pe teren, dar măcar a alergat de colo-colo.

Henrique - A jucat prea puţin, s-a mişcat între cei doi stoperi.

"Am vrut să cîştigăm, dar nu m-a interesat rezultatul. Echipa mea s-a mişcat bine, a muncit şi a speculat orice oportunitate" (Cosmin Contra, antrenor Guangzhou)

"Trebuie să facem un fotbal mai bun pe viitor, ca s-o readucem pe Dinamo sus în clasament" (Dorin Rotariu, mijlocaş Dinamo)

Dinamo - Guangzhou R&F 1-3 (1-1)
Au marcat pentru Dinamo: Alexe (18)

Dinamo: Marc - Bărboianu (Fai 58, Dudea 82), Nedelcearu, Durimel, St. Filip - Boubacar (I. Şerban 75), Elhamed (N. Grigore 65) - C. Matei, Rotariu (Gavrilă 58), Alexe (V. Lazăr 58) - M. Niculae (Bilinski 33, Henrique 80). Antrenor: Mihai Teja

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Cîinii" vechi şi noi
Marţi seara, a fost o adevărată întrunire a dinamoviştilor, foşti şi actuali, la hotelul în care stau "cîinii", în Side, exact lîngă terenul unde s-a disputat amicalul de ieri. Mihai Teja şi Ionel Dănciulescu s-au întîlnit cu Cosmin Contra, adversarul de aseară, dar şi cu Vlad Munteanu, preşedintele lui U Cluj. "N-ai învăţat cum se zice "presing" în chineză?", l-a întrebat, amuzat, Vlăduţ pe "Guriţă" în pauza meciului. "Am învăţat, dar las traducătorul s-o facă", a parat Contra.

INBOX
- Pablo de Lucas, Cătălin Grigore şi Valentin Sinescu, ultimii doi secunzi ai lui Rednic la Petrolul, s-au deplasat 100 de kilometri spre a-l vedea pe Cosmin Contra împotriva "cîinilor". Ploieştenii vor avea un amical luni cu Guangzhou.
- Roş-albii dispută mîine ultimul amical din Antalya, cu "naţionala" Under 19 a danezilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
zidarcornel
zidarcornel  •  23 Ianuarie 2015, 10:52

Mărturia lui ÎMPRUMUT OFERTA rapide și fiabile Martine mare MULTUMESC pentru tine pentru permițându-mi să vorbesc despre doamna Naomi spumă. Acesta este cu adevărat Mesia așa cum ați făcut atât de bine. Ai nevoie de împrumut pentru a soluționa datoriile sau de a plati facturile sau de a începe o afacere? Ai un scor redus de credit și este dificil de a obține un împrumut? Vă rugăm să contactați Dna NAOMI Ea a acordat un împrumut de € 85.000 fără dificultate la o rată a dobânzii de 2% pe an, voi răsplăti pe o perioadă de 25 ani și am mai mulți colegi care au primit, de asemenea, împrumuturi de la nivelul său. [email protected]

zecs93
zecs93  •  22 Ianuarie 2015, 14:51

Trebuie sa scapam urgent de durimel si sa aducem 3 fundasi centrali, 1 fundas stanga si un mijlocas la inchidere pana la vara cand vine N'Doye, sper ca marc sa semneze azi cu noi !!!

david127
david127  •  22 Ianuarie 2015, 12:32
Postat de sfantul.duh pe 22 Ianuarie 2015, 09:23

Toate ca toate dar sa nu ne facem de ras cu FCSimsonB

Simson de la motocicleta ? Sa stim ,nu de altceva !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează