FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV, AZI, 20:45, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Raţiu vrea să îşi spele imaginea: "Merg la detectorul de minciuni!"

Raţiu (28 de ani) mai are două sezoane de contract cu Sportul, dar ar vrea să plece în vară, dacă
Raţiu (28 de ani) mai are două sezoane de contract cu Sportul, dar ar vrea să plece în vară, dacă "studenţii" vor pica în "B"

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2011 23:42

Acuzat că ar fi facilitat victoria Stelei în Regie, fundaşul Alin Raţiu neagă vehement: "Fac orice să arăt că sînt curat!"

Alin Raţiu încearcă să îndepărteze orice bănuială a celor care-l acuză că ar fi fost "blat" în victoria Stelei din Regie, 2-1, de etapa trecută. "Oricine greşeşte şi eu recunosc că am greşit la acea fază, că am fost penibil la golul victoriei steliste. Ştiu că a dat urît la televizor, am revăzut-o şi eu de mai multe ori. Fac orice să arăt că sînt nevinovat, merg chiar şi la detectorul de minciuni ca să arăt că sînt curat!", a spus stoperul, care a negat şi că ar fi petrecut în club după partida cu roş-albaştrii: "Eu nici nu mai am prietenă!".

Raţiu a fost susţinut şi de căpitanul Sportului, Costin Curelea: "Îl cunosc de zece ani şi sînt convins că nu a făcut nimic necurat. Sîntem cu toţii alături de el, nu a existat nici o discuţie în vestiar în care să-l acuzăm!".

"Imaginea lui Raţiu este mînjită în acest moment. Este vorba de cariera lui, are şi el o vîrstă. Cine să îl mai ia din vară dacă peste tot sînt acuzaţii de blat?"
Gigi Mulţescu, antrenor Sportul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinamir
dinamir  •  21 Aprilie 2011, 09:45

asta-i praf in ochi.cand au vazut ca la pauza este 0-0 gigi a sarit la cap cu banii si au pus-o de un blat.ca de vine pastele si de unde sa le dea bani siman?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează