FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Raul, stăpînul careului! Gigi anunţă că n-are atacant de clasă, dar Rusescu înscrie din toate poziţiile

Rusescu (24 de ani) a costat-o pe Steaua doar 150.000 de euro, de aproape 10 ori mai puţin ca Mihai Costea
Rusescu (24 de ani) a costat-o pe Steaua doar 150.000 de euro, de aproape 10 ori mai puţin ca Mihai Costea

Articol de - Publicat sambata, 27 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 26 octombrie 2012 22:33

Reuşitele atacantului Stelei au fost toate din interiorul careului, jumătate dintre ele chiar din careul mic, absolut toate fiind fără nici un fel de preluare.

Gigi Becali anunţă că Steaua nu are un atacant de clasă, însă Raul Rusescu face cel mai bun sezon de cînd e în Ghencea. Joi seară a liniştit meciul prin golul din minutul 32. A fost cel de-al 10-lea gol al său sub comanda lui Reghecampf şi a rămas singur pe primul loc în topul marcatorilor Stelei.

Mai mult, Gigi Becali spune că "e nevoie de un atacant de careu pentru că nu avem", însă Rusescu a înscris toate golurile din acest sezon din interiorul suprafeţei de pedeapsă! Jumătate dintre acestea sînt reuşite din careul mic şi chiar dacă Raul nu e foarte înalt a reuşit şi două goluri cu capul.

În plus, Rusescu a marcat din aproape toate procedeele: şut cu stîngul, şut cu dreptul, lovitură de cap, penalty. Un amănunt interesant şi care reprezintă o particularitate pentru golurile lui Rusescu: absolut toate reuşitele sînt fără preluare şi fără a executa un dribling în suprafaţa de pedeapsă adversă.

4 ani au trecut de cînd Rusescu a debutat în Liga 1, într-un meci FC Braşov - Unirea Urziceni 1-0, disputat în iulie 2008

Rusescu e jucătorul din lotul Stelei care în actualul campionat...
... are cele mai multe şuturi la poartă: 49
... are cele mai multe driblinguri reuşite dintre atacanţi: 65%
... a contribuit la cele mai multe goluri: 10 din cele 24 înscrise de Steaua (7 goluri şi 3 pase)
... are cea mai mare medie a notelor GSP: 6,57

532444-rusescu1.jpg532445-rusescu2.jpg532446-rusescu3.jpg532447-rusescu4.jpg532448-rusescu5.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
grid
grid  •  27 Octombrie 2012, 14:18

Evident, Becali nu-l agreează deloc pe Rusescu, aşa cum nu-l simpatiza nici pe Kapetanos . Uneori, machedonul se comportă ca un copil râzgâit, îi e ciudă de fiecare dată când presa remarcă pe altcineva decât pe cel lăudat de el. După care vezi cum la prima ocazie vinde aiurea jucători utili, care devin vedete la noile echipe.

xhthu
xhthu  •  27 Octombrie 2012, 12:06
Postat de stefansb pe 27 Octombrie 2012, 09:52

preferi trecutul prezentului pt ca prezentul te doare mai tare. vrei sau nu sa accepti cunt doar doua echipe care se autofinanteaza in liga 1: steaua si cfr. atat timp cat clubul are performante (si nu poti sa negi ca cel putin pe plan european perioada becali e peste restul perioadei de dupa revlutie) si se mai si autofinanteaza, managmentul clubului nu poate fii decat bun. oricat ar parea de greu de acceptat

ia intereseaza-te inainte de becali cam ce rezultate avea steaua prin champions league,ce echipa avea si ce jucatori lansa in fotbalul mare.nu mai zic de rezultate interne.ce vezi tu acum nu e autofinantare,e doar un cioban care scoate bani cu sacu de pe urma popularitatii imense a acestei echipe si din banii aia arunca cateva milioane la misto pe transferuri mai mult sau mai putin inspirate si se joaca de-a antrenorul cand il apuca mai da afara juma de lot,mai cumpara si tot asa.numa din biletele pe ultimele 2 meciuri acasa steaua a incasat 1 milion de euro .atat de prost esti incat crezi ca steaua nu s-ar autofinanta cu oricine ca patron?

vaalah
vaalah  •  27 Octombrie 2012, 11:04
Postat de imperator pe 27 Octombrie 2012, 05:42

Lasă bă vrăjeala asta de 2 lei, după mine ești doar un lătrător de net, în rest ți-e frică să mergi și pe stradă, îi împingi pe alții dar tu nu faci nimic. Iar pe cioban poți să-l aștepți tu mult și bine, deocamdată nu sunt șanse să plece de la Steaua !

Nu-l, mai baga în seama pe bolnavul psihic al forumului ! Ignorați gunoiul !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează