FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Război Rednic-Cadu la CFR » Unul din jucători a relatat disputa pentru GSP. Ce a făcut Paszkany

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 09 august 2013 00:54

Antrenorul clujenilor a avut un schimb de replici dur cu fundaşul portughez de 31 de ani şi nu l-a convocat pentru meciul de mîine, cu Viitorul.

Scandal în vestiarul CFR-ului după ce căpitanul Ricardo Cadu a fost trecut pe linie moartă de Mircea Rednic înaintea partidei de sîmbătă cu Viitorul. Ieri, fundaşul lusitan nu s-a prezentat nici măcar la antrenament, după ce s-a certat violent cu tehnicianul "feroviarilor" miercuri seara, înainte de şedinţa de pregătire.

Cadu i-a reproşat lui Rednic că s-a plîns patronului Arpad Paszkany şi conducerii că veteranii din lot l-ar fi trădat la umilinţa cu Vaslui (0-4), tocmai pentru a-l îndepărta prematur de pe bancă. Simţindu-se vizat de acuzaţiile tehnicianului, portughezul a luat atitudine şi i-a cerut explicaţii "Puriului", moment în care duelul verbal dintre cei doi a degenerat.

Patronul ar vrea să-i împace
"Cadu i-a spus că nu e normal ca să apară astfel de declaraţii la adresa vestiarului după un meci slab, iar de acolo pînă la a-şi arunca cuvinte de ameninţare nu a fost decît un pas. Rednic l-a anunţat că nu mai face parte din echipă, iar Cadu a ieşit trîntind uşa", a povestit unul dintre jucători.

Aseară, patronul Arpad Paszakny s-a întîlnit cu Rednic, după ce a avut o discuţie preliminară şi cu Cadu. Pentru nu a ştirbi autoritatea tehnicianului în faţa celorlalţi, lusitanul a rămas în afara lotului pentru meciul cu Viitorul, dar el va face pregătirea alături de echipă. O decizie va fi luată săptămîna viitoare.

Jucătorii se abţin
Decizia lui Rednic a fost confirmată şi de fundaşul Ionuţ Rada, singurul care a vorbit ieri cu mass-media. "Este decizia antrenorului, nu o putem comenta prea mult. Dar Cadu nu este singurul jucător lăsat în afara lotului. Nu cred că e vorba despre un conflict între el şi Rednic", a afirmat Rada.

Croatul Djokovici şi Ogbu, ultimul suspendat, nu au prins lotul lărgit, în timp ce Stăncioiu se antrenează separat alături de alţi doi exilaţi, Maftei şi Liviu Ganea.

"Nu e adevărat că aş fi certat cu Rednic. Dacă m-a lăsat în afara lotului, e opţiunea lui, de la el trebuie să primiţi explicaţii. Sînt jucător şi trebuie să mă supun" (Ricardo Cadu, căpitan CFR)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
cfrclujole
cfrclujole  •  16 August 2013, 20:46

Cadu!

tegean
tegean  •  09 August 2013, 19:52
Postat de zold8 pe 09 August 2013, 19:34

Imi place ca ma vezi ca pe tine... pe de alta parte nu stiu daca sa rad sau sa-mi fie mila :)

milă, nu... oricât de băut ar fi , încă mai doreşte şi e în stare să posteze e un test de rezistenţă

zold8
zold8  •  09 August 2013, 19:34
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Imi place ca ma vezi ca pe tine... pe de alta parte nu stiu daca sa rad sau sa-mi fie mila :)

Vezi toate comentariile (30)
Comentează