FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA 3-3

Războinicul luminii s-a dezumflat complet: "CFR e campioană, Urziceniul e pe doi"

Gigi Becali, Becali, Steaua
Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2010 00:00

Gigi Becali şi-a luat gîndul de la Champions League şi consideră că roş-albaştrii nu mai pot spera la mai mult de un loc în Europa League

Gigi Becali nu mai prinde în lojă finalul meciurilor. Finanţatorul roş-albaştrilor a plecat de la stadion după ce Contra a făcut 3-2 pentru bănăţeni. "Nu mă mai interesează nimic. S-a terminat lupta pentru locul doi, nici locul doi nu-l mai prindem fiindcă îl ia Urziceniul. Steaua merge în Europa League!", a tunat Becali.

Patronul Stelei nu îşi explică de ce elevii lui Stoichiţă nu reuşesc să rămînă constanţi.  "În prima repriză n-am avut emoţii, am controlat meciul. A înscris Golanski şi nu părea că vom avea probleme. În partea a doua nu ştiu ce s-a întîmplat. Cîţiva jucători au intrat cu nonşalanţă, Timişoara a venit peste noi şi a ieşit ce a ieşit. O echipă mare joacă bine tot meciul, ţine de rezultat, controlează jocul", a acuzat Becali.

"Mă bucur că am scăpat de aceşti fraţii Karamian, de asemenea prefăcătorii din fotbal. E ruşinos că am avut de-a face cu asemenea personaje!"
MARIAN IANCU

Colţescu pus la zid
Deşi arbitrajul lui Sebastian Colţescu a fost echilibrat, la finalul meciului atît Marian Iancu, cît şi Valeriu Argăseală l-au pus la zid. "Colţescu e ieşit din formă, a inventat o lovitură liberă din care Steaua a marcat primul gol", a spus Iancu, contrat de şeful din Ghencea: "Numai noi ne putem plînge de arbitraj! Jucătorii Stelei au mai multă onoare decît Marian Iancu. A fost culmea arbitrajului: Ovidiu Petre a făcut o deposedare de manual, acum are urmele crampoanelor pe picioare, iar Colţescu i-a dat galben".

"Nu ne-am decis cu Golanski"
Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a dezvăluit că nu au decis dacă îl păstrează pe Pawel Golanski (27 de ani). "Nu sîntem hotărîţi dacă îi vom propune prelungirea contractului lui Golanski. Depinde de comportamentul jucătorului", a spus Argăseală la GSP TV. Înţelegerea polonezului cu gruparea din Ghencea expiră în iunie. (Bogdan Teodorescu)

Parpas stă cu Alba Iulia
Antrenorul Mihai Stoichiţă nu va putea conta pe fundaşul central Stelios Parpas la partida din deplsare cu Alba Iulia. Cipriotul a primit aseară cel de-al patrulea "galben" stagional şi este suspendat pentru întîlnirea cu ardelenii programată sîmbătă, 1 mai. (Denisa Mărginean)

Iancu: "Ne-am bătut singuri"
Marian Iancu s-a arătat deranjat de remiza scoasă în Ghencea. "Steaua putea să joace o mie de ani că nu cîştiga! Sîntem mai puternici decît ei, iar singura echipă care ne putea pune probleme sîntem noi înşine în continuare. Mă deranjează că am pierdut două puncte pe ultima fază de atac, sînt şi alte cauze care m-au deranjat. Sînt puţin supărat, au fost unele lucruri pe care nu le-am înţeles, dar voi avea o discuţie cu Sabău, ca să înţeleg ce s-a întîmplat", a spus Iancu. (Dragoş Rizescu)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  26 Aprilie 2010, 11:06

Multumesc presei ca il intreaba pe Becali ca sa ne lumineze!Multumim din inima Jiji ca ne luminezi si ca te-ai luminat tu inainte!As vrea sa te vad la zdup chiar nevinovat!La carcera cu tine!

 •  26 Aprilie 2010, 10:50

NENE IANCULE TU CE MECI AI VAZUT A SEARA.......CE TOT VORBESTI...CA SPUI NUMAI POVESTII

 •  26 Aprilie 2010, 10:02

da mai jabba ,exact, cum si voi puteati juca 0 mie de ani ,daca nu era eliminat nunio claro nu egalati canpioana RO ,cfr cluj

Vezi toate comentariile (13)
Comentează