FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Războiul continuă » Anghel Iordănescu îl desfiinţează pe MM: "Nu merită atîta atenţie. E un mărunţiş"

Mihai Stoica şi Edi Iordănescu s-au pus împreună în genunchi în faţa galeriei după eşecul cu FC Braşov, scor 0-3. +2   FOTO
Mihai Stoica şi Edi Iordănescu s-au pus împreună în genunchi în faţa galeriei după eşecul cu FC Braşov, scor 0-3.

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 21 septembrie 2012 15:32

Anghel Iordănescu nu a rămas nici el pasiv la atacurile lui MM la adresa sa şi a fiului său şi îi răspunde managerului Stelei. "Generalul" îl consideră pe acest doar un "mărunţiş" care nu merită atîta atenţie din partea sa.

"Nu vreau să mai vorbesc despre managerul Stelei. Din punctul meu de vedere este mărunţiş. Nu îmi doresc să mai intru în vreodiscuţie cu el, cum nu îmi doresc să intru în vreo polemică cu el.

Eu doar am spus că mi-a fost greu să înţeleg alegerea luiReghecampf. Fiecare înţelege ce vrea. Cînd eşti legat mai bine de 30 de ani de un club, cred că ai ceva în suflet pentru acea echipă", a spus Anghel Iordănescu la televiziunea sport.ro

 

__________________

După ce a pornit un conflict cu Anghel Iordănescu, managerul Stelei, Mihai Stoica, pare a continua această dispută cu fiul fostului mare antrenor al Stelei, Edi Iordănescu.

Cei doi se întrec în replici pe Facebook, MM fiind mult mai acid în declaraţii şi chiar reproşîndu-i actualului secund de la FC Vaslui că l-a rugat să îl ajute în a-şi găsi un loc de muncă. 

Edi Iordănescu este mult mai calm şi îl roagă pe managerul Stelei să nu mai jignească gloriile clubului din Bulevardul Ghencea, mai ales că aşa cum spune el "se laudă cu o istorie construită de ei".

Mesajul lui Edi Iordănescu:
"Nu e interesant pt mine ce comenteaza mm si razboaiele lui.el l-a criticat nu doar pt iordanescu,dar si pe piturca,ienei,l-a luat la misto pe duckadam,adica pe cei care au construit istoria aia cu care se mandreste el acum in multe momente.

Dar ii spun eu cu siguranta ca iordanescu nu este stelist de conjunctura. Cred ca a demonstrat asta in prea multe randuri.cand noi am calificat echipa in pimavara europeana si am dus-o de pe locul 9 pe 3,MM ne critica zilnic la tv.acum sa accepte si el opiniile altora,mai ales ca sunt persoane avizate.

În ceea ce ma priveste am o singura rugaminte la el,sa nu ma mai implice pe mine in razboaiele lui,eu nu fac aprecieri si nici aluzii la adresa lui,asa ca sa nu o faca nici el.chiar felicit steaua pt rezultat,ma bucur pt baieti si pt suporterii stelei,asa cum ma voi bucura si pt rezultatele pozitive pe care jucatorii vasluiului le vor realiza in viitor, cand eu noi voi mai fi langa ei, pt ca sunt oameni alaturi de care eu am muncit", a fost mesajul postat de Edi Iordănescu pe profilul său de Facebook.

Replica lui MM:
"Edward aka Edi Iordanescu imi da mie replici...n-as vrea sa dau copy/paste pe un mesaj primit de la el dupa ce plecasem de la Unirea in care ma ruga sa-l iau cu mine cand voi prelua un alt club. Oriunde, MAI PUTIN STEAUA, zicea actualul secund al lui shumudica ;) ", a scris Mihai Stoica pe aceeaşi reţea de socializare.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, l-a ironizat pe fostul mare jucător şi antrenor al roş-albaştrilor, Anghel Iordănescu. MM a postat un mesaj dur pe Facebook, prin care îi atrage atenţia fostului selecţioner că rezultatul obţinut aseară de Steaua este unul incredibil şi îl acuză că e părtinitor cînd analizează evoluţia roş-albaştrilor. CITEŞTE AICI CE A SPUS MM

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (67)
alex_stelist4ever
alex_stelist4ever  •  22 Septembrie 2012, 13:04

MARE STELIST ESTI IORDANESCULE!!! PANA LA BANI!! CAND AI ANTRENAT RAPIDUL, TOT STELIST ERAI???????????????????????????????? HAI PA

edpopescu
edpopescu  •  22 Septembrie 2012, 12:23

nu știu cine e deddi , da' știu cine e bidon turtit ! ce-o fi-nsemnând saktear ?!

redsef2005
redsef2005  •  22 Septembrie 2012, 09:27
Postat de flo_ax pe 21 Septembrie 2012, 18:46

are dreptul doar cand baiatul lui nu activeaza la o rivala. Vezi doamne, nu i-a placut jocul Stelei contra unei forte din Bundesliga, dar probabil ca i-o fi placut meciurile lui Vaslui cu Inter sau Fener sau Viitoru sau Iasi etc etc... Steaua si-a depasit conditia, avand jucatori platiti de 10 ori mai putin ca nemtii... si cam asta e etalonul in fotbal. Salariul e reflexia valorii unui fotbalist

Dar tu cine eşti, măi nulitate patentă, ca să spui despre ce are dreptul să vorbească Iordănescu şi despre ce nu!?? Culmea nesimţirii, ia-te de mână cu Meme, că amândoi sunteţi nişte nenorociţi fără pic de creier! Acum Suttgart e "o forta din Bundesliga", dar când Dinamo a bătut pe Leverkusen (echipă mult peste Stuttgart ca valoare) retardatul ăsta a făcut un circ specific, "cine sunt ăia", "aia nu e echipă"!!! Ce cretini puteţi fi şi tu şi idolul tău Mimi, gunoaie fără pic de bun simţ!!!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează