FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Războiul declaraţiilor continuă! Laurenţiu Reghecampf, ironic la adresa lui Victor Piţurcă: "Pentru mine nu contează"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 11:31

Fostul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, i-a răspuns lui Victor Piţurcă după ce acesta a subliniat faptul că Gabriel Iancu a fost neglijat în perioada în care Reghe a fost tehnicianul echipei din Ghencea. 

Antrenorul lui Al Hilal îl sfătuieşte pe Victor Piţurcă să aibă mai multă grijă de echipa naţională, care în ultimele meciuri nu prea a avut rezultate.

"Ăsta e genul lui Piţurcă, mai bine să-şi vadă de treaba lui la naţională că pînă acum nu prea a avut rezultate. Ar trebui să se uite la ultimele meciuri ale Stelei, sau ar fi trebuit să se uite, şi aşa şi-ar da seama că Iancu a jucat acelaşi post şi cu mine.

Ca atacant a fost folosit şi la noi, doar că nu prea a prins echipa pentru că atunci era concurenţa foarte mare. Piţurcă a dat nişte declaraţii răutăcioase. Nu a fost nici un motiv pentru care nu a prins des echipa. Restul motivelor pe care el le invocă sînt doar în mintea lui.

Din punctul meu de vedere sînt numai prostii. Pentru mine Victor Piţurcă nu contează foarte mult. Nu mă bat cu el, e un antrenor ca oricare altul. El ştie foarte bine să folosească fotbaliştii, am văzut în ultimele rezultate ", a spus Laurenţiu Reghecampf la Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dinamovist_inrait
dinamovist_inrait  •  22 Iulie 2014, 11:52

Piturca e mare antrenor, dar stie sa vorbeasca doar olteneasca. Nu o sa antreneze niciodata in strainatate...

cacpejavre
cacpejavre  •  22 Iulie 2014, 11:45

ba piti tu nu ai facut nimic ca antrenor, ce mama dracului te bagi asa.tu le stii pe toate nu asa e nu,esti cel mai catar nu,scapam noi si de tine nu.esti un nihaaaaa nihaaaaa

botizann
botizann  •  22 Iulie 2014, 11:40

Ooo mai traieste Reghecampf ? Nu am mai auzit nimic nici de el nici de trompeta aia de nevasta-sa Noroc ca mai iese cate un scandal intre el si mutu de Piturca Altfel nici nu am mai sti cu ce se ocupa oamenii astia doi

Vezi toate comentariile (4)
Comentează