FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Războiul dintre Becali şi Dragomir scoate la iveală lucrurile murdare făcute de stelist: "Îl dau în gît la DNA!"

Dumitru Dragomir, Dragomir, LPF
Dumitru Dragomir, Dragomir, LPF

Articol de , - Publicat marti, 13 aprilie 2010 00:00

Şeful LPF spune că ştie lucruri compromiţătoare despre patronul Stelei, pe care le va dezvălui procurorilor anticorupţie

Scandalul izbucnit între preşedintele LPF şi patronul Stelei atinge cote nebănuite. Ieri, Dragomir a lansat un atac fără precedent împotriva lui Becali, făcînd o serie de dezvăluiri extrem de dure.

1. Insinuează că Rapid - Steaua va fi blat
Prima săgeată a lui Dragomir se referă la corectitudinea derby-ului Rapid - Steaua. "Acum trei săptămîni l-a dat în judecată Copos pe Becali că nu i-a dat banii, iar el l-a făcut ţigan la televizor, şi-a bătut joc de el în toate felurile. Acum e vorba de interes. O să vă dezvălui eu şi acest interes, dar lăsaţi-mă să îl spun peste două săptămîni", a declarat Dragomir, care lasă să se înţeleagă că, duminică seara, Steaua şi, implicit, Becali ar beneficia de bunăvoinţa Rapidului.

"El face trafic de influenţă, abuz în serviciu, vorbeşte cu alte cluburi, iar unora s-ar putea să le fie frică de el pentru că e europarlamentar"
Dumitru Dragomir

2. "Bannerul anti-unguri făcut în biroul Stelei"
A doua dezvăluire se referă la bannerul jignitor afişat de Peluza Sud la meciul cu Ujpest, din cauza căruia Steaua a primit sancţiune dură din partea UEFA: "Acel banner de la meciul cu Ujpest s-a făcut în birourile de la Steaua. Jandarmeria ştie de acest lucru, iar eu voi face o informare către UEFA şi FIFA vizavi de toate aceste cazuri de rasism. Să vedem pe unde va scoate cămaşa la cele două foruri".

"E europarlamentar, dar are o ură de rasă nemaiîntîlnită. E rasist, xenofob şi să vedem ce părere au cei de la UEFA, FIFA şi Uniunea Europeană, pe care personal le voi informa"
Dumitru Dragomir

3. "Îl denunţ la DNA"
Mai mult, Dragomir a spus că deţine şi alte lucruri compromiţătoare şi în afara legii, comise de Becali, pe care le va aduce la cunoştinţa organelor de anchetă ale statului. "El face trafic de influenţă. Europarlamentarul mi-a zis că mai am timp să intervin, deci mă şantajează. O să le aduc la cunoştinţă procurorilor. Domnul Becali spune peste tot că eu trebuie să îi fac jocurile dînsului. Bineînţeles, împotriva regulamentului, pentru că are el interes să cîştige nu ştiu ce bani. În plus, ştiu unele lucruri mult mai grave despre el decît cele care au apărut pînă acum. Tot procurorii le vor afla. Pe toate", a adăugat Mitică.

"Becali îşi bate joc de ungurime, de rromi, de preşedintele ţării, de premier, de Vadim, de suporteri, de Hagi, de simbolul Stelei, Lăcătuş, de verii lui, de toată lumea. Cine e el în ţara asta?"
Dumitru Dragomir

4. Ameninţarea cazului "Valiza": "Redeschidem cazul"
Poate ameninţarea cea mai dură pe care Dragomir a lansat-o în privinţa lui Becali se referă la celebrul caz "Valiza". "De ce nu s-a redeschis pînă acum? Pentru că n-a făcut nimeni vreo sesizare. Dacă cineva o va face, vom redeschide speţa pentru că Becali să nu uite că acum comisiile sînt la LPF. Acela este caz de corupţie în afara oricărui dubiu. Are şi acum sechestraţi cei 1,7 milioane şi el zice că nu e corupţie?", a spus Dragomir.

"Îi propun ceva lui Becali, să vedem dacă îl ţine. După ce se termină toată judecata sportivă, are curaj să vină într-o emisiune în care el să zică tot ce ştie despre mine, iar eu să dezvălui tot ce cunosc despre el?"
Dumitru Dragomir

REPLICA STELEI

"Dragomir inventează"
Clubul Steaua a reacţionat imediat după ce Dragomir a spus că "banner-ul de la meciul cu Ujpest a fost făcut în birourile Stelei": "Steaua şi firmele de pază au fost mereu exigente cu aceste materiale, de multe ori măsurile luate de clubul nostru ducînd la deteriorarea relaţiei cu suporterii. Fanii stelişti, Poliţia, Jandarmeria şi firmele de pază ştiu foarte bine că în incinta Complexului Sportiv Steaua nu se mai fac bannere de doi ani de zile".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
 •  15 Aprilie 2010, 13:48
Postat de pe 13 Aprilie 2010, 13:39

...nu-l mai aştepta ,ţi-l zic eu de pe acuma....BATISTA pe ŢAMBAL.

Nu credeam ca Jiji va mai ajunge la puscarie inca odata. Incep sa cred, pentru ca are prea mari pacate. Vreau sa se faca dreptate si in cazul "Valiza". Cu afirmatii primitive precum ca premierea nu e mita se spala Jiji pe maini si se duce senin la biserica, sa ne prosteasca cu piosenia sa ipocrita de doi bani. Cine spune ca el a premiat? Tot el, in timp ce toata tara stie ca a mituit. La judecata cu hotii si escrocii! Afara cu ei de la Steaua!

 •  13 Aprilie 2010, 23:34

Si cfr pierde la masa verde meciul cu crrapidu,a facut jabba slinosul de la cimicioara contestatie,cfr a transferat un jucator in intersezon,cica l-au luat pe herea!!!!!!!!!!

 •  13 Aprilie 2010, 18:19
Postat de pe 13 Aprilie 2010, 10:41

nu ne mai surprinde nimic in fotbal;a trecut perioada cand Becali serba cu Basescu dupa niste"SUCCESURI"false,cand mitica din Balcesti era mecena fotbalului romanesc;fara el nu se poate nimc si fara mircea sandu;dar pestele de la cap se impute.Basescu se duce la B1 TV la Paunescu mogului dela BANKOREX si BANCOOP care a satat in USA pana s-au lamurit si linistit lucrurile.

Daca tie iti pare o semifinala de UEFA un succes fals esti b.e.r.b.e.c

Vezi toate comentariile (63)
Comentează