FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII ANTI-DRAGOMIR

Războiul Pandurii-LPF continuă » Brăneştiul întîi a semnat, apoi a anunţat că-şi retrage sprijinul pentru gorjeni

Dumitru Dragomir +2   FOTO
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 14:37

Preşedintele de onoare al Pandurilor, Marin Condescu, anunţă că a strîns cele 6 semnături pentru a convoca mîine Adunarea Generală a LPF, dar sursele Gazetei spun că mai are nevoie de încă două cluburi pentru ca demersul său să aibă şanse de reuşită. Craiova, Vaslui şi Urziceni sînt alături de Condescu în încercarea acestuia de a dizolva Liga Profesionistă de Fotbal.

Conform regulamentului, Adunarea Generală a LPF poate fi convocată de preşedintele Ligii, de Comitetul Executiv al Ligii sau la solicitarea unei treimi dintre membri. Deci, Condescu se leagă de cea de-a treia variantă, dar îi trebuie şase semnături

Brăneştiul s-a răzgîndit
În afara cluburilor Universitatea Craiova, Unirea Urziceni şi Vaslui, cererea a mai fost semnată şi de Victoria Brăneşti, însă ilfovenii au trimis sîmbătă o hîrtie către clubul gorjean prin care anunţau că-şi retrag semnătura. Totuşi, Condescu susţine că odată semnată cererea, oficialii clubului din Brăneşti nu-şi mai pot retrage sprijinul.

Se alătură şi Rapidul?
Marin Condescu încearcă să mai convingă azi încă un club să adere la demersul său. Ajutorul ar putea veni din partea Rapidului, care vrea să se răzbune pentru că în sezonul trecut LPF i-a dat cîştig de cauză lui Poli Timişoara în scandalul "Varga - Bălan".

Poli, Sportul, Oţelul, Steaua şi Dinamo, de partea Ligii
Condescu a pierdut un aliat important în lupta sa cu Dumitru Dragomir. Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a împăcat cu Mitică şi nu anunţă că n-ar mai vrea să-l dea jos de la şefia Ligii. Odată cu Becali, şi-a retras sprijinul şi Dinamo, iar Sportul Studenţesc nu vrea să se alăture acestui demers deoarece nici ea nu a fost susţinută în 2006, cînd a retrogradat.

"Cînd a fost cazul Varga - Bălan nu s-a sesizat nimeni. Cînd noi am fost retrogradaţi, nu s-a făcut nici o analiză. Nu o să se întrunească membrii Adunării Generale nici în 50 de ani. Trei-patru dintre cei care au semnat zic eu că nu au înţeles bine. Fiecare e cu interesul lui. Mai grav e altceva: că cei de la Pandurii au dat 500.000 de euro, iar acum restul datoriei n-o mai recunoaşte", a spus Vasile Şiman.

Marian Iancu rămîne însă cel mai mare susţinător al lui Dumitru Dragomir: "LPF ne-a fost alături în luptele grele, cu FIFA, cu alte cluburi, şi ne-a ajutat la recuperarea palmaresului. Poli vede în LPF un camarad de nădejde, aşa că pe noi ne doare în pălărie de convocarea lor!".

"Am semnat convocarea. Mi se pare un lucru de bun-simţ să fii de acord ca un asociat să convoace Adunarea Generală"
Adrian Mititelu, patron Craiova

"E nevoie de doar şase cluburi care să solicite convocarea Adunării Generale a LPF şi alături de noi se mai află Victoria Brăneşti, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova şi altele. Am depus deja la Liga Profesionistă o adresă prin care cerem să se analizeze activitatea Comisiilor de la Ligă"
Eugen Pîrvulescu, preşedinte executiv Pandurii Tîrgu-Jiu

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (22)
gsava
gsava  •  02 Martie 2011, 23:00

SA-L DEA JOS PE MITICA SI SA-L PUNA PE CIOBAN:)))) CE MISTO AR FI...........

razvan2007
razvan2007  •  28 Februarie 2011, 22:13

normal k sa retras branestiul daca i'au amenintat k retrogradarea si presedintele erou ziarist sa pisat pe el

schukaryn
schukaryn  •  28 Februarie 2011, 20:25

Sa faca ce vor!!!! Dar pe Mitica n or sa l dea jos!! De ce nu s a u sesizat si in cazul Bricheta, sau in cazul Varga-Balan, sau Vaslui-Otelul??? Acum au deranjat un mare mafiot si acesta si a adunat puterile??? Nu i nimic... se joaca meciul pe teren si tot castiga Otelul!!! Cine stie ce magarii au fost la mijloc de a ajuns un juktor ca Iordache sa valoreze 1 mil atunci e jale mare si pe Stancu ar fi trebuit sa se plateasca 12 mil!! Nici macar la nationala nu joaca!! Sa se sesizeze DNA-ul si sa vedem dupa ce mai au de spus Condescu si Borcea!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează