FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Răzvan bagă mîna in buzunar » Tehnicianul Rapidului le-a promis jucătorilor că îi va premia personal dacă bat Steaua

Articol de - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 aprilie 2012 22:03

Supărat că George Copos nu le-a achitat nici acum salariile jucătorilor, antrenorul le-a promis că le va da el o parte din bani


Răzvan Lucescu ar face orice pentru a cîştiga derby-ul de duminică! Antrenorul din Giuleşti se teme că elevii săi sînt cu moralul la pămînt, avînd în vedere că ultima leafă pe care au încasat-o e cea din luna ianuarie! Cum alb-vişiniii nu vor evolua nici pe prime de joc, nefiind pe unul din primele două locuri, Răzvan i-a anunţat pe fotbalişti că e dispus să le dea din buzunarul său o parte din salariul pe o lună.

Practica nu e o noutate în Grant, Lucescu junior folosind-o şi în precendentul său mandat, încă din 2006. Atunci, deşi giuleştenii luptau pentru titlu şi pentru un loc în semifinalele Europa League, Copos a procedat similar, întîrziind plata salariilor. Răzvan a băgat mîna în buzunar şi le-a plătit elevilor săi banii.

A plătit şi prime la amicale
Obiceiul lui Lucescu, acela de a-şi remunera elevii din propriul buzunar, a fost confirmat şi de Marian Constantinescu, actualul mijlocaş al Ceahlăului, cel care a lucrat cu Răzvan la FC Braşov: "Eram în cantonament. Duminica era ziua noastră liberă, dar a apărut un amical. Răzvan ne-a întrebat dacă vrem să jucăm, că vom primi 300 de euro de om de la echipa respectivă. Am jucat, dar adversarii nu s-au ţinut de cuvînt şi nu au dat banii. Răzvan s-a dus la bancomat, a scos banii şi ni i-a dat de la el!".

300.000 de euro însumează salariile alb-vişiniilor pe o singură lună

"Cînd ştii că duminică vei juca împotriva unei mari rivale, a unei echipe care se bate cu tine pentru un trofeu, aspectul financiar e ultimul la care te gîndeşti"
Dani Coman, portar Rapid

"Nu e uşor să ţii de unul singur un club precum Rapidul. Ca medie, avem cele mai mari lefuri din Liga 1, iar patronul nostru face un efort financiar uriaş. Pînă la urmă va plăti salariile, cu siguranţă"
Constantin Zotta, preşedinte executiv Rapid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
crss21
crss21  •  27 Aprilie 2012, 20:18

Respectabil gestul lui Razvan, mai ales ca are antecedente de felul acesta. Probabil si alta persoana, de la alt club daca ar fi fost intr-o situatie similara ar fi procedat la fel.. dar sunt putine persoane de genul.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  26 Aprilie 2012, 11:24

Gestul e aproape incredibil si cu atat mai admirabil. Jos palaria.

massimo
massimo  •  26 Aprilie 2012, 10:21

frustratilor...va e friiicaaa :)) ovine proaste...iar o luati...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează