FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Răzvan Burleanu a făcut anunţul oficial! » Ce se întîmplă cu Viorel Duru după promovarea Rapidului

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 iulie 2014 14:28

Rapid a cîştigat la TAS şi va juca în sezonul viitor în Liga 1, iar Răzvan Burleanu a anunţat că membrii Comisiei de Apel vor fi demişi. De asemenea, a explicat ce se va întîmpla şi cu Viorel Duru, directorul Comisiei de Licenţiere.

"Ţin să comunic demiterea tuturor membrilor din Comisia de Apel din sistemul naţional de licenţiere a cluburilor noastre de fotbal. De ce? Pentru că în momentul în care ocupi o funcţie de răspundere, de decizie, trebuie implicit să-ţi asumi şi răspunderea acţiunilor tale.

Trebuie să facem o distincţie între departamentul de licenţiere din cadrul FRF şi aceste comisii. Comisiile sînt organisme independente, autonome. Mai mult decît atît, nu domnul Duru este cel care i-a numit pe aceşti membri în cadrul acestor comisii, fie că vorbim de cea de fond sau cea de apel.

Aş dori practic să vă gîndiţi cînd vi-l imaginaţi, cînd reflectaţi, asemeni unui procuror, un procuror de caz care în baza opiniilor unor experţi trebuie să susţină o situaţie sau alta. Decizia aparţine în mod exclusiv comisiilor. Prin urmare, domnul Viorel Duru nu face subiectul unei demiteri sau unei schimbări în momentul de faţă", a declarat Burleanu într-o conferinţă de presă.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (23)
redknapp
redknapp  •  02 Iulie 2014, 18:04

" nu domnul Duru este cel care i-a numit pe aceşti membri în cadrul acestor comisii "... sigur ca nu... El doar i-a propus si le-a " sugerat " decizia... Si vine dl. politician Burleanu, omul cu o mie de chipuri, sa ne vanda gogosi... Mi-e o sila de politicienii astia de doi lei...

antalmihai
antalmihai  •  02 Iulie 2014, 16:52

esti mai rau decit sandu! ALA, trebuia sa fie primul plecat !!!RUSINE,BURLENE !

demolarii
demolarii  •  02 Iulie 2014, 09:01

Este clar ca Burleanul continua politica de conducere si organizare a lui M Sandu. Daca tot e sa facem comparatie cu sistemul juridic, nu se demit judecatori pentru ca materialul produs de procuror este prost, iar ei au judecat pe baza acestuia. Cu alte cuvinte: cerintele dosarului de licentiere sunt opera domnului Duru, prima analiza a cazului Rapid si raspunsul care a fost ulterior atacat apartin domnului Duru, apararea propusa de Comisia de licentiere impotriva apelului promovat de clubul Rapid apartin domnului Duru. Daca toate aceste etape au fost prost executate, dand posibilitatea clubului Rapid sa castige la TAS, de ce domnul Duru este scutit? Probabil pentru rolul de Sancho Panza.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează