FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Răzvan Burleanu a ocolit întrebările Gazetei: "Ar fi timpul să publicaţi interviul cu Deaconu!"

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 aprilie 2014 23:21

Preşedintele FRF a trecut la recomandări editoriale şi n-a oferit replici concise, ci unele de genul "îmi asum orice decizie" sau "cu timpul vom rezolva problema arbitrajelor": Gazeta publică azi restul setului de întrebări şi solicită un răspuns din partea oficialului.

Ieri, Răzvan Burleanu a susţinut o nouă conferinţă de presă la Casa Fotbalului, la aproape două luni de mandat. Am apucat să-i punem preşedintelui FRF trei întrebări, la fiecare răspunzînd evaziv:

1. Mai mulţi arbitri au depus plîngere la DNA împotriva lui Deaconu pentru abuz în serviciu, iar DNA îl cercetează pe acesta în urma unor afaceri imobiliare cu Rădulescu. V-a informat Deaconu, aţi discutat despre aceste elemente? A fost prezent la DNA pentru a oferi relaţii pe temele discutate?
- Am vorbit cu cei care au facut plîngerea, cît şi cu Deaconu. Cred că toate informaţiile despre acest aspect le aveţi deja în interviul cu Deaconu, pe care cred că ar fi timpul să-l publicaţi.

Citeşte AICI interviul cu Deaconu » Cum explică deciziile suspecte de promovare preferenţială a unor arbitri: ”Rădulescu certitudine, Mladinovici talent”

2. După partida Dinamo - Petrolul, aţi punctat că arbitrii neperformanţi ar trebui sancţionaţi chiar cu nedelegare de la L1 la L3. Cum apreciaţi că CCA nu a dictat suspendări pentru Rădulescu şi Mladinovici, deşi aceştia au comis greşeli repetate în partidele arbitrate în ultimele 6 luni?
- Cu timpul vom rezolva problema arbitrajelor. Cum nu s-a făcut nimic? Am impresia că Petrescu tocmai a arbitrat un meci de L3.

3. UEFA v-a informat că trebuie să trimiteţi noile nominalizări pentru comisii pînă la 4 aprilie. Le-aţi trimis pe 7 aprilie, dar au fost validate în CEX abia pe 28 aprilie. Vi le asumaţi ca decizii neacatabile juridic în acest circuit al validării care încalcă regulamentul?
R: Încalcă regulamentul? Îmi asum orice decizie!

Noul conducător de la Casa Fotbalului a părut extrem de iritat cînd i-au fost adresate aceste întrebări. După primele răspunsuri, cuvîntul a fost luat de ceilalţi reporteri, iar conferinţa de presă a luat sfîrşit. Gazeta le prezintă în ediţia de azi, solicitînd public un răspuns din partea preşedintelui Răzvan Burleanu.

4. Cu cine v-aţi consultat pentru nominalizările UEFA?
5. Cum apreciaţi demersul CCA de a-l promova preferenţial pe arbitrul George Rădulescu de la L2 la L1, un arbitru de 39 de ani fără perspective de promovare?
6. Aveţi cunoştinţă despre proiectul de mărire a vîrstei de promovare la excepţional de la 35 la 40 de ani cu dedicaţie pentru Rădulescu? (nici un alt arbitru nu ar beneficia de această prevedere nouă)
7. Consilierul Gabi Bădescu are un salariu de 23000 lei. Puteţi preciza ce responsabilităţi punctuale are dînsul pentru justificarea sumei, salariul fiind al doilea din partea administrativă a Federaţiei, după cel al dumneavoastră?
8. Aţi spus că îl susţineţi pe Alin Petrache pentru COSR. E o decizie personală sau asumată de FRF prin Comitetul Executiv?
9. Cum apreciaţi promovarea în 6 luni de la L3 la L1 a lui Horia Mladinovici, angajat la CS Dinamo şi cu delegări repetate la juniorii clubului, cu dedicaţie CCA?
10. E de interes pentru FRF amănuntul că, în calitate de angajat MAI, Mladinovici nu şi-a precizat în declaraţiile de avere veniturile de arbitraj?
11. Cum comentaţi redelegarea lui Petrescu după nici 3 săptămîni la derby de L3 Chindia - Cîmpina, cu intenţia de a-l repune rapid în circuit la ligile superioare?

"Îl susţin pe Petrache!"
În cadrul conferinţei, capul Federaţiei a abordat mai multe teme, printre care:
... şefia COSR: "Îl susţin pe Alin Petrache. Îl recomandă rezultatele obţinute ca preşedinte al FR Rugby şi contribuţia lui la dezvoltarea sportului românesc"
... cazul CSU: "Mă deranjează că s-au întîmplat anumite sincope, din cauza unor lacune ale statutului FRF, dar acest lucru nu se va mai întîmpla"
... Euro 2020: "Din punctul meu de vedere, avem şanse mari să găzduim patru meciuri la acest turneu"

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
madskills
madskills  •  29 Aprilie 2014, 10:42

Pai da, ca in Romania daca esti din afara grupului, automat esti bun pentru o treaba. Gen 1 pilot de formula 1 e dat afara si aducem un sofer de 29 de ani, care are doar categoria b dar avem pretentii sa conduca cum o face Button. Burleanu e fix soferul naiv, tanar care s-a trezit intr-o masina de formula 1

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Aprilie 2014, 10:24

Omul nu stie nimic ...De ce are un salariu asa mare in comparatie cu al lui Sandu ?...omul nici nu stie ca incalca regulamentul ...Cu acest specimen in frunte vrem sa imbunatatim performantele fotbalului nostru ...Ei bine nu se poate ...cei care nu cred o sa vada peste 2 ani ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează