FOTBAL  »  Superliga  »  LEGIA - RAPID 2-1

Răzvan Lucescu, după eliminarea din Europa League: "Putem ţine capul sus!"

Răzvan Lucescu. FOTO Reuters
Răzvan Lucescu. FOTO Reuters

Articol de - Publicat vineri, 04 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2011 01:35

Răzvan Lucescu spune că Rapidul ar fi obţinut mai mult aseară, dacă Alexa n-ar fi fost eliminat, dar o felicită pe Legia pentru calificare CLICK AICI PENTRU REZUMATUL MECIULUI!

- Domnule Lucescu, putea Rapidul să obţină mai mult de la acest meci?
- Am început foarte bine, am controlat jocul şi am pus presiune pe adversari. Am avut numeroase ocazii şi lovituri libere, eram clar echipa mai bună. Totul s-a schimbat după cartonaşul roşu pe care l-a luat Alexa. Repriza a doua a fost una proastă pentru noi şi pentru că am primit gol la prima lor ocazie. Chiar şi aşa, sînt mulţumit de cum au răspuns băieţii imediat după ce s-au văzut conduşi, cînd ne-am creat multe şanse de a înscrie şi am şi reuşit să egalăm. Din păcate, n-am mai putut replica după a doua reuşită a polonezilor.

- Credeţi că eliminarea a fost corectă?
- Nu am ce să le reproşez arbitrilor. Cele două "galbene" se impuneau.

- Pînă la urmă aţi avut dreptate şi cele două meciuri cu Legia au fost decisive.
- Eu vreau să-i felicit pe polonezi, merită să meargă în primăvara europeană. Au luat şase puncte cu noi, reuşind de fiecare dată să profite de greşelile noastre. E frustrant să ieşim din calcule cînd mai avem de jucat două meciuri în grupă, dar acceptăm acest eşec şi sper să învăţăm cît mai multe din el. E o experienţă utilă pentru noi.

"Kuciak a făcut diferenţa. Se vede că e în mare formă, a reuşit să ne blocheze în multe situaţii bune de a înscrie"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid


Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (32)
giulestina99
giulestina99  •  04 Noiembrie 2011, 16:52

Lasa l pe Lucescu sa isi faca treaba ! A facut tot ce tinea de el ! O sa vedeti ca aceasta echipa Legia Varsovia o sa ajunga departe in E.L. mai ales pe teren propriu cu un stadion care pulseaza cel mai bine din Europa , iar RAPID-ul nostru a dominat o si in 10 oameni . Nu i nimic , capul sus ! De aici au de invatat si Lucescu si jucatorii si fanii.

beby27
beby27  •  04 Noiembrie 2011, 11:24

domnule lucescu tu dumneavoastra numai cu capul sus stati dar noi cei care iubim fotbalul din ta nu avem curajul sa stam cu capul sus, nu am putut sta cu capul sus nici cand erai la nationala si nici acum cand ai jucat in europa cu rapid. dar toti romani suntem mandri de tine ca esti cu capul sus, pe ce te bazezi numai tu stii. daca ne uitam pe rezultatele tale ai face bine sa iei exemplul de la un strut si sa tii capul in pamant si nu sa apari pe la televizor cu texte de 2 lei. RUSINE, ESTI O RUSINE A FOTBALULUI ROMANESC domnule lucescu

tonimirea
tonimirea  •  04 Noiembrie 2011, 11:16

Jucator varza,antrenor varza taticul si banii lui sa traiasca. Banii lui Lucescu il tin pe Razvan antrenor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează