FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - FC BRAŞOV 0-0

Răzvan Lucescu: "Mi-aş dori şi eu un arbitraj acasă cum a avut azi Urziceniul" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2009 00:00

Răzvan Lucescu, antrenorul echipei FC Braşov, a vorbit despre remiza din această seară în faţa echipei lui Dan Petrescu, Unirea Urziceni.

"A fost un meci echilibrat, un meci de bătaie între două echipe care s-au anihilat perfect. Pentru noi e un rezultat pozitiv, am obţinut un punct de moral. Mi-aş fi dorit să am şi eu parte de un arbitraj cum a avut Urziceniul azi în meciurile de acasă", a spus Răzvan Lucescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  01 Martie 2009, 17:48

Ce jegosi sint aia de la brasovfans...Cum naiba sa iti critici non-stop propria echipa? A, sau am uitat...Au tema de la cine le da bani de baut...

 •  01 Martie 2009, 08:03

Razvane lasa gogosile ai devenit penibil cu comentariile tale despre arbitraj,tu te ocupi de arbitraj de problemele altor echipe si nu vezi de Brasoavele tale o echipa de 2 lei cu toti refuzatii dela Rapid care au devenit niste jucatori care trebuie sa agate ghetele in cui.Nu ai achpa Raznave il poti legetima si pe Dinu vama,tu si Neculae si cistigati un loc de cupa Uefa. bafta Razvane.

 •  01 Martie 2009, 01:16

Vechea problema a familiei Lucescu: daca nu au victoria asta se datoreaza ca a batut vantu, copii de minge au fost impotriva echipei lor, mingea a fost mai moale, poarta lor era mai mare....sau albitru. Gasesc ei ceva. Ce uita razvan e ca se repeta prea des aceasta poveste.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează