FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Răzvan Oaidă, despre rivalitatea cu FCSB: „N-am nicio ambiție în plus, de dovedit ceva”

Răzvan Oaidă
Răzvan Oaidă

Articol de , - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 21:09 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 23:14

Răzvan Oaidă, 25 de ani, nu este mânat în luptă de gânduri revanșarde, după perioada petrecută la FCSB. Mijlocașul a explicat ce impact are sosirea croatul Djokovic

Rapid a remizat, scor 3-3, cu Sakaryaspor în primul meci amical din 2024. Giuleștenii au fost foarte activi pe piața transferurilor, deja patru fotbaliști importanți au venit să întărească echipa lui Cristiano Bergodi.

Au sosit jucători cu profil ofensv: Hasani, Burmaz, Krasniqi și Djokovic. Mutări cu care Dan Șucu visează să fericească suflarea rapidistă cu un nou titlu, ar fi primul după 2003.

Jucătorul dat ca și plecat ar putea fi surpriza de la Rapid în următoarea perioadă
RAPID
Jucătorul dat ca și plecat ar putea fi surpriza de la Rapid în următoarea perioadă

Răzvan Oaidă despre concurența care naște progres: „Te împinge”

Răzvan Oaidă (25 de ani) este un jucător important în cadrul echipei de acum. Mijlocașul central face parte din grupul jucătorilor pe care Gigi Becali i-a expulzat de la FCSB și pe care Dan Șucu i-a adus imediat în Giulești. Închizătorul trage și el tare la Belek, în Antalya, atât pentru a câștiga titlul cu ”feroviarii”, cât și pentru a spera la a prinde un loc în naționala României pentru Euro 2024.

„Acceptăm această perioadă și încercăm să ne bucurăm de ea. În orice domeniu e concurență, este bine, așa devii mai bun. Te împinge...

Sunt perioade cu bune și cu rele. Din păcate, spre finalul anului am avut ghinion cu jucătorii accidentați (n.red Petrila și Rrahmani sunt cei mai importanți dintre cei cu probleme medicale la finalul lui 2023).

Răzvan Oaidă despre rivalitatea cu FCSB: „N-am nicio ambiție în plus, de dovedit ceva”

Întrebat de GSP.ro despre rivalitatea cu FCSB, fosta lui echipă, Oaidă a spus: „Nu am de dovedit nimănui nimic. Îmi doresc să joc fotbal și să îmi ating obiectivele. Nu am nicio ambiție în plus, de dovedit ceva, încerc să îmi văd de fotbal. Djokovic de-abia ce a sosit, n-am avut timp să vorbim”.

20de meciuri a adunat Oaidă la Rapid, un gol și două assist-uri

Mie îmi place când începem repede sezonul, ne adaptăm la jocuri, la ritm, prindem din mers. Pentru mine este un lucru pozitiv. E o diferență măricică față de FCSB, ca număr de puncte, dar nimic nu e imposibil. În play-off, care va fi interesant, se vor da bătăliile pricipale
Răzvan Oaidă, mijlocaș Rapid

122de meciuri a bifat în patru ani Oaidă pentru FCSB, adunând 7 goluri și 8 assist-uri

Răzvan Oaidă visează la echipa națională: ”E clar că toți își doresc”

Calificarea României la Euro 2024 îi motivează pe foarte mulți jucători ai noștri, care visează la marea lovitură, o selecție în lotul tricolorilor pentru turneul final.

”Orice jucător vrea la cât mai mult, la naționala României, e clar că toată lumea își dorește să ajungă acolo. Ar fi culmea să spună cineva că nu-și dorește”, a reacționat mijlocașul.

Oaidă a fost și el în vizorul echipei naționale la un moment dat, secunzii lui Edward Iordănescu fac un tur al echipelor aflate în Antalya, Răzvan a prins selecții la toate selecționatele până la U21.

850de mii de euro este cota lui Oaidă pe transfermarkt

Răzvan Oaidă despre...

  • eventualul transfer al lui Horațiu Moldovan în străinătate - ”Plecarea lui Horațiu ar fi un minus pentru Rapid, este foarte valoros, portarul naționalei. Ne-a ajutat în multe meciuri. Dar ar fi o mutare foarte bună pentru el”
  • sosirea lui Damjan Djokovic - ”Fiecare jucător valoros va fi bine primit la Rapid. Atâta timp cât va da sută la sută, își va pune calitățile în slujba echipei, atunci va fi bine primit. Nu am apucat să vorbim prea mult, sunt sigur că se va integra foarte bine”
  • ghinionul rapidiștilor - ”Sunt etape normale în circuitul unei echipe, nu suntem singura cu probleme, dar te destabilizează. Cred că am avut, cum am spus, o perioadă foarte - foarte bună. Lucrurile mergeau foarte bine, arătam ca o echipă matură, care știe ce vrea, ce își dorește, dar accidentările ne-au destabilizat puțin”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // FOTO + VIDEO CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA » Iată schemele Rapidului, cum se apără, cum atacă, cine are responsabilitatea fazelor fixe! GSP are întregul „tablou”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Incidentul violent de la meciul cu Sakaryaspor nu l-a mișcat pe Papeau: „La ce s-a întâmplat acum 3 săptămâni...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Normal
Normal  •  07 Ianuarie 2024, 22:04

Este clar, Rapid este cel mai profesionist club din Romania !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează