FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - HAPOEL TEL-AVIV 1-3

Răzvane, e toamna cea mai proastă! Lucescu jr. se contrazice cu cifrele :)

Răzvan Lucescu a stat pe banca celor din Grant la ultimele trei aventuri ale Rapidului în grupele Europa League. FOTO Cristi Preda
Răzvan Lucescu a stat pe banca celor din Grant la ultimele trei aventuri ale Rapidului în grupele Europa League. FOTO Cristi Preda

Articol de , , - Publicat vineri, 02 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2011 14:04

Lucescu jr. a tot repetat în ultimele zile că Rapid tocmai a traversat cea mai bună toamnă a ei din ultimii 6 ani, însă cifrele îl contrazic

"Este cea mai bună toamnă a Rapidului din ultimele şase", afirma cu tărie Răzvan Lucescu înainte şi după meciul cu Hapoel. Cifrele demonstrează exact contrariul!

Statistica rezultatelor de toamnă ale echipei din Grant arată că parcursul abia încheiat a fost cel mai prost al Rapidului comparativ cu celelalte sezoane în care echipa a participat în Europa cu Lucescu jr. pe bancă! În campionatul 2005-2006, giuleştenii au mers un pic mai slab în campionat faţă de acum, fiind cu două puncte în minus, dar în Europa au reuşit cel mai bun parcurs din istorie! Iar în toamna următoare, Rapidul a reuşit performanţe peste ce a făcut acum şi în campionat, şi în cupele europene!

A rîs degeaba de Dinamo
La pauza derby-ului cu dinamoviştii (0-0) din septembrie, Lucescu jr. a fost surprins de camerele TV aruncîndu-i "centralului" Sebastian Colţescu: "Vrei să-i faci campioni p-ăştia?! Dinamo e o ruşine în Europa!". A fost o lovitură în plin în roş-albi, care şi anul ăsta au fost lamentabili în plan continental.

Totuşi, comparînd "scorurile" din Europa reuşite de echipa lui Răzvan şi de cea a lui Ciobotariu rezultă o diferenţă mică în favoarea giuleştenilor: 3,5 puncte de coeficient a adus Rapidul, faţă de 1,5 Dinamo.

Parcursul de toamnă al Rapidului în Europa
Sezon -  Victorii  -  Egaluri  -  Înfrîngeri
2005 - 2006    4    1    0
2006 - 2007    1    4    1
2011 - 2012    1    0    4

Parcursul de toamnă al Rapidului în Liga 1
Sezon  -  Bilanţ
2005 - 2006    17 puncte în 10 meciuri
2006 - 2007    29 de puncte în 12 meciuri
2011 - 2012    19 puncte în 10 meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
marc_ro
marc_ro  •  02 Decembrie 2011, 22:49

Si ce vroiati, mai??? Sa planga in hohote ca JUJEL?! Sa scuipe tot din casa? Omu isi pastreaza echilibrul, propriu si al echipei. Toata lumea il vede vinovat doar pe Jr, dar uita ce s-a intamplat in ultimul timp la echipa. Chiar e intamplator ca a plecat Vama? Nu cred! N-o sa-l vedeti pe Razvan ca se plange. El vede partea plina a paharului. Ati uitat cum am pierdut cu PSV? Cu Legia am fost asa slabi sau avut aia noroc cu carul, sau noi ghinion, inclusiv cu rosul lui Alexa ?! Ii inteleg pe ceilalti ca lovesc in Razvan, pt ca le e frica de el, dar HALAL de cine se pretinde rapidist sa fie carcotas ca JIJI, inclusiv cu Coman. Asteptati vara si apoi cereti demisiile. Pan atunci... HAI RAPID!

viobubu
viobubu  •  02 Decembrie 2011, 15:57

ma uitam la lucescu cat de detasat era dupa infrangerea cu Hapoel:cum nu ai pierdut nimic:ai pierdut puncte pt.Romania,ai pierdut un meci de palmares,ai pierdut orgoliul cu care te laudai,ai pierdut zeci de mii de simpatizanti scarbiti ca echipa nu joaca nimic,ai pierdut circa 300mii euros cu care copos va asigura salariile pe 2 luni. Razvane esti un increzut,superficial si nici mare antrenor ce te pretinzi nu esti;poate in teorie sa fii mai citit ca pitzurca dar practc esti mult sub Rada.Ati luat 9 goluri intrei partide si nici macar cu schalke sau Lazio,Coman nu recunoaste galeria dar nu vi se pare normal sa si jucati pt.sumele colosale primite fata de valoarea si pregatirea voastra

octavianus
octavianus  •  02 Decembrie 2011, 13:03

Am spus-o si ieri, nu este de departe cea mai buna toamna, daca asa gandeste Razvan avem o mare problema, daca bagam gunoiul sub pres si deja ne-am obisnuit cu norma de 3 pe meci sau cu 0-0 in meciurile cu echipele adevarate si nu vedem ce gauri sunt in echipa asta.....suntem amatori....astept vacanta de iarna, avem dsansa sa remediem greselile..altfel ne batem iar pt locurile 4-6 este maxim la ce jucam acum si nici in cupa nu mergem mai sus !! FZR !!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează