FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reacţie amuzantă a lui Elhamed cînd a fost întrebat despre şedinţa de după meci: "Nu am înţeles ce a zis antrenorul, nu vorbesc românește!" :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2015 00:05

Marcatorul golului lui Dinamo din meciul cu CFR (scor 1-1), Hatem Abd Elhamed, recunoaşte că echipa sa nu trece prin momente prea bune. 

"A fost un meci greu, dificil. Am încercat multe, dar ceva nu se învîrte corect la Dinamo. Noi nu trecem printr-o perioadă bună. }Încercăm să revenim, să cîştigăm. Am avut şanse de a înscrie, dar am avut ghinion. Trebuie să facem tot ce putem în meciul cu Steaua, pentru că e foarte important pentru fani. Aşa ne putem salva sezonul", a zis Elhamed la LookTV.

 Mijlocaşul a oferit un moment foarte amuzant cînd a fost întrebat despre şedinţa în care au fost băgaţi jucătorii dinamovişti la finalul meciului: "În vestiar, la final, Flavius Stoican a vorbit în limba română, dar eu nu pot să vă zic ce ne-a zis pentru că nu am înţeles".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
calinescu_
calinescu_  •  26 Aprilie 2015, 08:55
Postat de zecs93 pe 25 Aprilie 2015, 23:59

Bai cap de melc, pana acuma Stanciu ti-a adus cei mai buni jucatori de la noi din lot: Bunoza si El Hamed, stai la vara sa vezi ce jucatori vor veni ( asteapta sa iesim din insolventa ca atunci se va investi si stanciu va aduce jucatori de valoare) uitate cea facut pe la Vaslui,Timisoara si acum mai nou campioana care va fi a romaniei si anume FCM TARGU MURES !!! Dar deh, tie iti place de angheLAKEEE sau de prunea ( fiarta) care au bagat echipe la RETROGRADARE !!!

CE SA-TI ZIC SI TIE ....???? SUNT INDIVIZI CARORA LE PLACE FOTBALUL .... E OK ! APRECIEZ ....!! DAR DIN ACEASTA MASA DE INDIVIZI NUMAI UNII SUNT CAPABILI SA EMITA JUDECATI DE VALOARE.....!!!! DIN PACATE TIE ITI LIPSESTE ACEST ATRIBUT .....!!! DACA RADU NAUM , ***, VA SPUNE CA EL HAMED E BUN VOI PROPAGATI IDEEA .....!!!! HAI SA FACEM UN EXERCITIU DE ANALIZA ....!!! PE CE POST JOACA ELHAMED ??????? DECI MIJLOCAS CENTRAL ....!!!! CATE ATACURI ADVERSE A DEJUCAT ????? IN AFARA DE ACEL FAULT CLAR IN CAREU , NU PREA ....!!!! DACA ARBITRUL DADEA 11 m CE SE INTAMPLA ...!!!! CATE DESCHIDERI IN ADANCIME A FACUT ???? ITI ZIC EU CA ABSOLUT NICIUNA ....!!!!! CONCLUZIA E UNA SINGURA , EL ESTE UN INCHIZATOR ABSOLUT MEDIOCRU ....!!!! CA ALEARGA BINE PE BANDA ESTE ADEVARAT ....!!!! DAR ASTA E POSTUL LUI BARBOIANU ....!!! TREBUIE INCERCAT FUNDAS DREAPTA SA NE CONVINGA CA ARE VALOARE ....!!! ASTA E O MICA ANALIZA IN URMA CAREIA POTI , DACA AI O MINIMA CAPACITATE , EMITE O JUDECATA DE VALOARE ....!!! EU ZIC SA INCERCI ...!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  26 Aprilie 2015, 01:36
Postat de zecs93 pe 26 Aprilie 2015, 00:03

continuare: si sa stricat totu

Si continuarea din partea mea:)))) Nu erai tu ala care strigai , sa plece TIJA ?!....:)))) *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  26 Aprilie 2015, 00:03
Postat de zecs93 pe 26 Aprilie 2015, 00:01

cu teja majoritatea jucau bine, dar a venit TERMINATER 3 ( nu SCHWARZENEGGER ci Stoican)

continuare: si sa stricat totu

Vezi toate comentariile (21)
Comentează