FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 1-0

Reacţia incredibilă a lui Ţucudean, eroul Stelei din meciul cu CFR Cluj: "Nu mă interesează! Mă doare în ..."

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 08 martie 2015 23:14

Steaua a cîştigat în faţa celor de la CFR Cluj, prin golul marcat de George Ţucudean, iar atacantul a comentat criticile.

"Nu mă intresează că sînt criticat. Chiar credeţi că mă interesează asta? Mă doare în ..., ca să nu zic unde. Ca atacant contează doar să marchezi. Chiar dacă faci un meci mai prost, rămîne golul pe tabelă", a spus Ţucudean la DolceSport.

Atacantul a subliniat importanţa victoriei şi situaţia echipei din acest început de retur.

"Aveam nevoie de această victorie. Sper să cîştigăm şi celalalte meciuri. Lipsa asta de victorii ne-a pus în cap mulţi fani. Noi trebuie să jucăm şi să cîştigăm.

Cînd joci la Steaua e mereu presiune şi trebuie să joci bine. În startul jocului au avut cîteva ocazii, dar am avut noroc. După aceea noi am jucat mai bine şi am avut şi noi ocazii, iar astfel am reuşit să cîştigăm", a spus George Ţucudean la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
caucazianul
caucazianul  •  09 Martie 2015, 21:14

Este cazul ca ziaristilor sa terminati cu EROUL,PRESIUNEA, REGELE,DUCELE ETC... ETC.. Analizati daca puteti jocul cu mingea vazut,loviturile(suturile) driblingurile si antijocul unor tineri care joaca pe multi bani DA EURO MULTI,ATUNCI ESTE CAZUL SA ANALIZATI CORECT ECUATIA EFORT- JOC.-DARUIRE BANI MUNCITI SAU NU.SA CONVINGETI PUBLICUL SA VINA CAT MAI MULTI LA MECIURI- JOCURI DE-A TURCA.

tandd
tandd  •  09 Martie 2015, 10:43
Postat de dash.berlin pe 09 Martie 2015, 09:39

Mie deja imi este dor de Keseru :| Sper ca Tucudean sa se ridice la nivelul asteptarilor si cred ca o va face pt ca are stofa de fotbalist .

daca se ridica macar la jumatea lui keseru nu juca in liga 2 din anglia,oricat ar zice lumea ca e mare fotbal acolo.......tot se joaca dupa principiu focu la ei acolo.Rezista pe unde a mai fost daca era cat de cat o valoare

adi_stelistul
adi_stelistul  •  09 Martie 2015, 10:25

Cred ca a vrut sa spuna "ma doare in CONTINUARE". Nu stiu de ce l-ati cenzurat.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează