FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

A venit replica lui Rednic, după ce viitoarea adversară a cerut control anti-doping: „Vor să ne destabilizeze, creează o imagine falsă”

Mircea Rednic / foto: Raed Krishan
Mircea Rednic / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2023 18:40 / Actualizat luni, 08 mai 2023 01:51

Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul celor de la UTA, le-a dat replica oficialilor lui FC Argeș, după ce viitoarea adversară din play-out a „Bătrânei Doamne” a solicitat control-antidoping înaintea meciului direct de luni

  • FC Argeș - UTA se joacă luni, de la ora 18:30, în Trivale, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Tehnicianul arădenilor susține că nu vrea să intre în jocurile lui Daniel Stanciu, directorul executiv al piteștenilor și cel care a făcut publică intenția celor de la FC Argeș. „Pe noi trebuie să ne ambiționeze acest lucru”, e mesajul transmis de Rednic propriului vestiar.

„Nu vreau să-i dau satisfacție (n.r. - lui Daniel Stanciu). A încercat să creeze o imaginea falsă. Zici că suntem pe primul loc și desenăm pe teren. Că dacă eram acolo, puteai să zici, dar noi suntem la retrogradare. Probabil vrea să ne destabilizeze.

(...) N-am nicio grijă, UTA e un club curat, fair-play, s-au făcut analize, avem un doctor foarte bun. O să vorbesc cu băieții despre asta în vestiar, pe noi asta trebuie să ne ambiționeze”, a afirmat Mircea Rednic, în cadrul conferinței organizate de „Bătrâna Doamnă” sâmbătă.

Mircea Rednic: „Analizele lui Rareș Pop au ieșit foarte bine”

În ceea ce privește situația lui Rareș Pop, fotbalistul care s-a prăbușit pe gazon la ultimul meci, cel cu Hermannstadt, „Puriul” a dat asigurări că puștiul de 17 ani e pefect sănătos: 

E OK copilul, analizele i-au ieșit foarte bine. Am vorbit și eu cu el. S-au făcut greșeli având în vedere vârsta pe care o are, trebuia să intre treptat în efort. Poate n-au fost alte soluții, poate el s-a impus în echipă și atunci antrenorii care au fost l-au folosit.

N-am prea întâlnit situații ca a lui în care să refuze să neglijeze școala, nu vedeți că la noi sunt antrenori care n-au Bacalaureatul? Sfatul meu pentru el e ca măcar în cele două zile de dinaintea meciului să se concentreze pe antrenamentele cu echipa, care sunt destul de intense, pe «păpică» și odihnă. Dar vă dați seama, e un copil, ascultă mai mult de părinți decât de antrenor”, a spus Rednic. 

FC Argeș a cerut control anti-doping înainte de meciul decisiv

Daniel Stanciu, director executiv la FC Argeș, a dezvăluit că echipa lui a solicitat un control anti-doping la meciul de play-out cu UTA, decisiv pentru salvarea de la retrogradare.

Înaintea partidei care se anunță a fi de totul sau nimic, piteștenii au solicitat Agenției Naționale Anti-Doping să efectueze un control la meci. Chestionat despre acest aspect, Daniel Stanciu, oficial în Trivale, a făcut o trimitere la cazul lui Rareș Pop, tânărul fotbalist al arădenilor (17 ani) care s-a prăbușit pe teren în timpul partidei cu Hermannstadt.

Am făcut vineri cerere la ANAD, pentru că a fost și acel caz cu Rareș Pop și ce s-a întâmplat cu el și înainte de joc. Sunt ceva informații. Cel mai corect plătim și facem controlul. E bine și pentru noi, e bine și pentru ei. Mi se pare normal ca lucrurile să fie puse bine la punct. E un joc important pentru ambele formații”, a precizat Daniel Stanciu, citat de digisport.ro.

VIDEO Toate informațiile înainte de FC Argeș - UTA

Citește și alte știri din Superligă: 

Au cerut control anti-doping înainte de meciul decisiv din Liga 1: „Avem informații. A fost și acel caz...”

VIDEO Dan Petrescu surprinde înaintea derby-ului cu Craiova: „Nu e o tragedie dacă CFR Cluj nu câștigă titlul sau nu joacă în Europa”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
DMA87
DMA87  •  07 Mai 2023, 09:56

Nu, Mirciulică, tată. Vrem să ne facem o părere. Dreaptă, strâmbă (ca tine), cum o fi ea. De ce ți-e frică? Oricum trageți sforile să ajungeți la baraj. Și acolo, sper să fie capăt de linie. Am promovat împreună, retrogradăm la pachet. Ar fi absolut pe merit, deoarece ambele combatante din meciul de luni au avut un sezon înfiorător.

Crinughe1
Crinughe1  •  07 Mai 2023, 07:53

Acest Rednic pe unde se duce creează numai situații conflictuale. Care e problema ca se face control antidoping?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează