FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reacție dură a lui Andone: "Să piardă la masa verde! Ia să vedem, își mai bat joc?"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2016 21:53

Antrenorul lui Dinamo a criticat azi modalitatea prin care Comisia de Licențiere oferă licențe echipelor din Liga 1. Nemulțumirile lui Andone au apărut după ce din ce în ce mai multe echipe din prima ligă se confruntă cu probleme cu terenul de joc.

"Eu nu pot să înțeleg. Să-mi spună și ei cum văd vara că funcționează instalațiile de încălzire. Cum probezi tu vara când tu dai licența unui club? 

Comisia de Disciplină trebuia să retragă licențele. Cluburile care nu au instalație de încălzire ar trebui să piardă meciurile de pe teren propriu la masa verde. Ia să vedem, își mai bate cineva joc de teren?", a tunat Ioan Andone la TV Dolce Sport.

Citește și:

Golgeterul din anii '90 care n-a avut loc la națională + Mesajul postat în timpul meciului de adio al Generației de Aur: „Mândru că am fost fotbalist”
Nationala
Golgeterul din anii '90 care n-a avut loc la națională + Mesajul postat în timpul meciului de adio al Generației de Aur: „Mândru că am fost fotbalist”
Primul fotbalist care a semnat cu Rapid după venirea lui Neil Lennon » Contract pe 3 ani pentru jucătorul cu prestații apreciate în Superliga
Superliga
Primul fotbalist care a semnat cu Rapid după venirea lui Neil Lennon » Contract pe 3 ani pentru jucătorul cu prestații apreciate în Superliga
Gigi Becali încearcă un nou transfer pe filieră sud-africană » Un fundaș stânga de 19 ani, cu două goluri marcate în campionat
Superliga
Gigi Becali încearcă un nou transfer pe filieră sud-africană » Un fundaș stânga de 19 ani, cu două goluri marcate în campionat

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (14)
demolarii
demolarii  •  20 Decembrie 2016, 23:51
Postat de travka pe 20 Decembrie 2016, 22:59

andone, voi jucati pe o chirie modica de 1500 euro pe meci in baza sportiva Dinamo care este a MAI adica a Guvernului tarii, chiar daca jucati pe terenul contractat de Badea, ati fost in insolventa si din 17 milioane de euro datorii catre stat si terti ati platit doar 800.000 euro, eu zic sa mai inchizi gura aia *** cu ieie si deie de ***

1. Dinamo plateste chirie pentru teren, si are o baza la Saftica de antrenament proprie, pe care o intretine- adica cheltuie. Cati bani a cheltuit Badea cu intretinerea bazei Dinamo? 2.Insolventa. Dinamo a avut 800000 euro de plata la stat, in conformitate cu planul de insolventa acceptat de o instanta a statului, si care prevedea plata drepturilor jucatorilor integral. De ce nu spune Badea ce afaceri bune a facut cu Luchin, Curtean , Balgradean sau Stratila? Si ce salarii aveau....dar terminau tot pe 6 ... 3. Andone are dreptate. Dinamo a primit licenta pentru cupele europene, a intrat in insolventa si i s-a ridicat imediat licenta, la 2 luni dupa ce a fost acordata. In septembrie 2015 a iesit din insolventa, dar i s-a respins dosarul pentru sezonul 2016-2017 al cupelor europene. U Craiova a primit licenta pentru liga I, dupa 1 an de la infiintare. Fc Sb primeste licenta desi ii este contestata denumirea ( de parca Panduri au luat denumirea si palmaresul de la International Curtea de Arges, sau Otelul de la Sc Bacau, ori UTA de la Liberty Oradea, desi au luat una locul celeilalta- in primul caz si lotul- in prima liga). In concluzie cand le convine pune pile, cand nu sunt sfinti.....

id45
id45  •  21 Decembrie 2016, 11:29

Cine vorbeste de terenul inghetat ? ... unul care pe vremuri isi arata dosul la spectatori . Ba antrenorul lui peste , tu marele fotbalist ... nu ai jucat pe teren inghetat , dar voi sunteti vedete ... vezi ca la meciul cu Iasul , te injura portarul tau mai ceva ca la usa cortului , dar asai demoprostia . Despre insolvabilitate ce sa mai spun - normal un club ce are probleme ... pa ... liga ... dar in Romanica , orice e posibil - am vazut firme de turism care isi declara insolventa ca sa ramana bine mersi cu banii turistului !!!

florinch
florinch  •  21 Decembrie 2016, 10:23
Postat de vladutz13 pe 21 Decembrie 2016, 08:51

Ce usor sa spui chestia asta.... pai LPF si astia de la licentiere au inchis ochii la chestii mult mult mai grave si sa dea afara echipele pentru ca nu au o instalatie de incalzire??? Andone nici nu-si da seama ce ipocrit este.... pai deja de aprope 10 ani stam in campionat cu echipe insolvente care pur si simplu distrug competitia, la ele a fost bine cand au inchis ochii la licentiere, nu???

"Trecatorule, opresteti pasul, ce esti tu am fost si eu, iar ce sunt eu vei fi si tu." Nu spune hop pana nu sari parleazul. In privinta terenurilor, Andone are perfecta dreptate. Din pacate nu numai comisia de licentiere este de vina pentru situatia asta ci si conducatorii de cluburi care dau spaga la greu. La Iasi si la Tg Mures proprietarii stadioanelor sunt primariile, unde cluburile nu platesc niciun ban chirie, ba mai si primesc bani de la bugetul local. Se compara aceste cluburi cu Dinamo, fcsb, Astra, Viitorul?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează