FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Reacţie dură a lui Ioan Niculae după remiza ruşinoasă a Astrei de la Braşov: "Mi-e jenă" » Oleg Protasov are motive de îngrijorare

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 00:14

Ioan Niculae a fost foarte nervos după meciul echipei sale cu FC Braşov, terminat la egalitate, 1-1, chiar dacă ardelenii au evoluat minute bune din a doua repriză cu doi jucători eliminaţi. 

"Mi-e ruşine de evoluţia echipei mele. E una dintre cele mai jenante partide din istoria echipei ăsteia, de cînd sînt eu.

Jucătorii sînt plătiţi la zi, aşa şi staff-ul. Nu sînt probleme cu banii aşa cum se vehiculează. Mă felicit că nu am mers la meci la Braşov", a zis Ioan Niculae la DigiSport.

Întrebat despre o posibilă plecare a lui Oleg Protasov, patronul Astrei şi-a păstrat discursul: "Repet, mi-a fost jenă de acest meci", lăsînd multe semne de întrebare în privinţa viitorului antrenorului ucrainean, care se pare că va fi înlocuit cu Flavius Stoican, ultima dată la Dinamo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
icobescu
icobescu  •  02 Martie 2015, 13:52

pe asta nu il duce nimeni la dna ???

spivak
spivak  •  02 Martie 2015, 12:56

De ce şi-o fi îngropând securistul ăsta banii într-o echipă care nu interesează pe nimeni? Nici măcar la Giurgiu nu se găsesc 3 suporteri pentru Astra. Singurii spectatori de pe stadion sunt rudele personalului de întreţinere.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Martie 2015, 05:26

...acesta este un tigoiner securist

Vezi toate comentariile (32)
Comentează