FOTBAL  »  Superliga  »  COMITETUL EXECUTIV

Reacţie suburbană a lui Kassai la informaţia că a manipulat alegerea în CEx a şefului clubului la care evoluează fiul său: ”Te bag în p...a mă-tii!”

Articol de - Publicat joi, 08 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 07 august 2013 23:41

Oficialul federal n-a comentat acuzele de intervenţie în favoarea lui Marius Burcă de la Metaloglobus. Gazeta îl invită să răspundă însă la patru teme punctuale legate de acţiunile sale din culisele fotbalului românesc


Gazeta a descris ieri mecanismul prin care Marius Burcă, preşedintele de la Metaloglobus (L3), a intrat în noul Comitet Executiv al FRF. "Secretarul general Adalbert Kassai le-a transmis personal multor votanţi cum trebuie să ridice mîna, pentru că la Metaloglobus evoluează fiul său, Daniel", au mărturisit mai mulţi conducători din fotbalul mic.

Citeşte şi: În numele lui Kassai Jr. » Secretarul general al FRF e acuzat că l-a impus în CEx pe şeful de la Metaloglobus (L3), unde evoluează fiul său

Adalbert Kassai n-a comentat acuzele, dar, ieri, pe telefonul ofiţerului de presă al FRF, Paul Zaharia, a avut o reacţie suburbană la adresa autorului articolului: "Te bag în p...a mă-tii! F..-ţi gura mă-tii!".

4 întrebări pentru secretarul general
În completare, aşteptăm cîteva răspunsuri din partea lui Adalbert Kassai la următoarele întrebări:

1) Aţi folosit bani din fondurile UEFA pentru a vă construi minipitch-ul cu nocturnă de la vila personală din Snagov, amenajat în perioada în care federaţia derula programul respectiv la nivel naţional, cu un milion de franci elveţieni oferiţi de forul continental?

2) În ce constă relaţia de afaceri dintre soţia dumneavoastră, Ariana Kassai, medic, şi patronii clubului din L3, Viitorul Axintele, fraţii Florin şi Alexandru Grigore, şefii unei companii de distribuţie produse naturiste? În virtutea acestei relaţii, clubul din Axintele va fi invitat de FRF din oficiu pentru a completa tabloul ligii secunde pentru sezonul viitor?

3) Puteţi justifica provenienţa sutelor de sticle de whisky pe care le deţineţi în pivniţa vilei din Bucureşti, de pe strada Roma? Au legătură cu transporturile periodice pe care conducători şi intermediari din fotbalul mic le fac în Bucureşti, cu portbagajele pline, la Casa Fotbalului?

4) Aţi avut beneficii financiare sau de altă natură de pe urma faptului că italianul Claudio Zambon a cîştigat la TAS, în 2008, palmaresul lui Poli Timişoara în baza unui document suspect eliberat de FRF, sub semnătura dumneavoastră?

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (11)
bibiloiu
bibiloiu  •  08 August 2013, 17:27

Pai de meseria asta este debarasator de vesela restaurant , nu academician.....................

joze_maurinio
joze_maurinio  •  08 August 2013, 15:53

Slabutz Gafiuc. Pai astea sunt intrebari? De exemplu una mai tare reiese dintr-o emisiune Procesul Etapei din '98, dupa ce Rapid a facut 2-2 la Craiova(la Craiova 8 trageau cu Rapid si 2 cu Craiova, iar Ganea tragea pentru el). Seara, in emisiune, o afirmatie trece nesimtita prin studio, fara ca Ioanitoaia sa insiste pe ea, ca era cu Nea Mircea, si se stie ca Nea Ovi a pupat toata viata dosul Lucescului. Se vorbea despre cum Kassai i-a pus lui Copos toti arbitreii pe care i-a vrut si tot nu a castigat titlul.

addriann
addriann  •  08 August 2013, 12:59

Daca autorul articolului a sperat sa poarte o discutie ,,savanta '', eventual cu persoane care au un IQ medie, se pare ca s-a inselat.Multi dintre cei de acolo sunt fosti fotbalisti, ale caror merite au fost ,( mai mult sau mai putin), pe terenul de fotbal.. Problema cea mai grava este ca cei care voteaza ,, la comanda" sunt MAJORITARI, acest lucru fiind trecut sub tacere de multe publicatii sau televiziuni...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează