FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Reclamat la UEFA! » Caue da Silva nu s-a prezentat nici acum la antrenamentele Vasluiului

Vasluienii susțin că acordul cu Caue expiră în iunie 2015
Vasluienii susțin că acordul cu Caue expiră în iunie 2015

Articol de - Publicat miercuri, 05 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 februarie 2014 23:23

Conducătorii clubului moldav s-au adresat forului european după ce Caue nu s-a prezentat la reunirea echipei şi a încercat să se transfere la Kayserispor.

Luni dimineaţa, şefii galben-verzilor i-au dat ultimatum mijlocaşului Caue da Silva: fie vine în cantonamentul din Antalya pînă marţi, fie vor solicita UEFA să-l suspende pe termen nelimitat!

Cum brazilianul de 24 de ani nu s-a întors, preşedintele Dragoş Iftime a înaintat documentele pentru a cere pedepsirea "fugarului". Pe lîngă suspendarea închizătorului, vasluienii au cerut ca acesta să fie penalizat şi financiar, aşa cum este stipulat în contractul încheiat de Caue cu formaţia din inima Moldovei.

Sud-americanul nu s-a prezentat la începutul lui ianuarie la reunirea lotului şi i-a transmis antrenorului Liviu Ciobotariu că este acasă şi că se tratează după o accidentare mai veche.

În realitate, el dădea probe de joc în Turcia, la Kayserispor. Transferul nu s-a mai realizat din cauză că fotbalistul nu a trecut vizita medicală!

700.000 de euro a plătit Vasluiul pentru transferul brazilianului, în vara lui 2012, de la Olhanense

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
rechinul_bland
rechinul_bland  •  05 Februarie 2014, 15:15

mai copii naivi, voi chiar nu intelegeti?....aici e vorba de o inginerie financiara bine gandita.....agentul jucatorului vine cu o propunere catre club cum ca si-ar fi gasit echipa si acesta poate da clubului niste bani fara contract de vanzare (bani la negru=neimpozitati de catre stat), daca clubul e de acord si isi primeste banii, jucatorul pleaca iar clubul il relcama la uefa ca vezi draga domnului nu si-a dat acordul, dar apararea in instantele sportive a clubului este subtire, inexistenta, sau ineficienta pentru ca micile scapari ale unora din club sunt bine gandite....asa cum se intampla cand faci afaceri la negru sunt si situatii cand mai iei teapa, (vezi cazul Lubincovici)

plesan
plesan  •  05 Februarie 2014, 11:34

jucatorii astia de culoare mai ales,nu ca am eu ceva cu ei,insa daca se face o statistica,mai toti jucatorii acestia ,din romania,ori nu vin la timp ori nu vin deloc la reunirea echipei din timpul pauzei competitionale...trist dar in Romania faci ce vrei mai ales la fotbal..

blaustein
blaustein  •  05 Februarie 2014, 09:48

Vaslui face si contracte cand aduce jucatori? Ca vad ca toti pleaca cand li se scoala lor de la echipa iar lal litigii clubul mereu pierde.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează