FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, 20:20, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

CFR bate în Ştefan cel Mare, iar Dinamo tremură pentru Europa League

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 06 mai 2011 22:19

CFR a învins pe terenul lui Dinamo cu 2-1 prin golurile înscrie de Batin şi Hora. Pentru cîini a deschis scorul Dănciulescu şi a ajuns la a 193-a reuşită în prima ligă a campionatului românesc. După acest rezultat, Dinamo este în pericol să piardă Europa League.

 

UPDATE // Ioan Andone nu schimbat prea mult în echipa sa pentru meciul cu CFR. În schimb, Minteuan a renunţat la jucători precum Peralta sau Bakary Sare pentru meciul din Ştefan cel Mare

INTRĂ AICI PENTRU COMENTARIUL LIVETEXT!

Dinamo: Bălgrădean - Bărboianu, D. Grigore, Găman, Bordeanu - Torje, Mărgăritescu, C. Munteanu, Alexe - L. Ganea, Dănciulescu
Rezerve: Naumovski, Rubio, Mehmedovici, Pătraşcu, Bakaj, Ţucudean, Vl. Munteanu

CFR: Mincă - Panin, Cadu, Rada, Veloso - E. Kone, Mureşan, E. Dică, Nicoară - Sg. Buş, Batin
Rezerve: Nuno Claro, Piccolo, Sare, Peralta, Diogo, Bastos, Hora

Pariaza aici LIVE! Ai 200 de lei bonus!

UPDATE 15:30 Aproximativ 1200 de suporteri ai "cîinilor" şi-au luat bilete pînă la această oră. Casele vor fi deschise pînă la ora meciului

UPDATE 12:00 A ieşit soarele în Bucureşti şi dinamoviştii au început să se adune la stadion pentru a-şi procura bilete la meciul cu CFR Cluj (azi, 20:20, Antena 1). Dacă în primele două zile nu se vînduse nici un tichet, pînă la această oră oficialii susţin că s-au dat 300 de bilete.

Dintre cei 145 de fani care îşi achiziţionaseră tichete la partida cu Gloria Bistriţa, 75 dintre ei şi-au luat banii înapoi, iar restul sînt aşteptaţi azi să primească la schimb două bilete gratuite. Şi cei cu abonamente vor primi o invitaţie gratis din partea clubului deoarece partida cu Gloria s-a disputat cu porţile închise.


Inbox:
- Emilian Dolha nu a fost nici de data aceasta oprit în lot. Portarul de 31 de ani nu a făcut nici măcar deplasarea cu echipa în cantonamentul de la Săftica. El a fost trimis de Andone la echipa secundă, însă Ema a refuzat.
- Clubul Dinamo a stabilit, împreună cu forţele de ordine, ca suporterii să aibă voie cu umbrele pliabile la partida de azi cu CFR. Se anunţă vreme ploioasă şi azi.
- George Ţucudean: "Păcat că am pierdut cu Gaz Metan, dar dacă îi batem acum pe clujeni, va fi totul bine. Ne gîndim să cîştigăm toate meciurile şi să luăm Cupa, ca să terminăm sezonul cu capul sus".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (135)
l0gan.
l0gan.  •  06 Mai 2011, 23:18

trica a spus ca kone dorsin mint cu nerusinare nu e vb de blaturi si de aranjamente in cazul cfr si omu are dreptate nu e vb de cfr era vb de steaua :))))))))))))

l0gan.
l0gan.  •  06 Mai 2011, 23:17

trica a spus ca kone dorsin mint cu nerusinare nu e vb de blaturi si de aranjamente in cazul cfr si omu are dreptate nu e vb de cfr era vb de steaua :))))))))))))

l0gan.
l0gan.  •  06 Mai 2011, 23:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

dfai ma pe gsp sa vezi cum ii ...ciobanu pe stelisti azi cartu maine piturca poimane andone raspoimaine rednic:)))))))))))))))))o echipa cu pretent sa i bata rapidu :)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (135)
Comentează