FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Record în mercato » Sougou pleacă la Marseille, iar CFR va încasa 6,7 milioane de euro în această iarnă

Sougou a fost adus liber de contract în vara lui 2011, de la Academica Coimbra
Sougou a fost adus liber de contract în vara lui 2011, de la Academica Coimbra

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 ianuarie 2013 22:28

Sougou va fi cedat la Marseille pentru 4 milioane de euro. CFR va încasa 6,7 milioane euro în această iarnă, după ce l-a transferat şi pe Bastos la Al Nasr.

Cedarea lui Modou Sougou la Olympique Marseille a devenit o chestiune de ore. Senegalezul de 28 de ani nu a jucat aseară în amicalul cu Ferencvaros, fiind menajat de şefii "feroviarilor" pentru a nu risca o accidentare şi astfel să pună în pericol tratativele aflate pe ultima sută de metri. Suma de transfer e de circa patru milioane de euro, jucătorul urmînd să aibă un salariu stagional de aproape 600.000 de euro.

Oficialii ardeleni s-au ferit să ofere vreo declaraţie oficială pînă la parafarea actelor, dar au recunoscut indirect că acesta e motivul pentru care Sougou a fost menajat. "E adevărat, avem o ofertă oficială, dar să vedem ce se va întîmpla cu ea", au spus şefii lui CFR.

Şi antrenorul lui OM, Elie Baup, a descris presei franceze profilul atacantului care va fi transferat pentru a înlocui despărţirea de Loic Remy, cedat la QPR pentru 10,5 milioane de euro. "Ne-am definit profilul jucătorului pe care îl căutăm. Ne dorim o extremă, diferită de fotbaliştii pe care îi avem acum în lot. Ţinta e un jucător de viteză şi profunzime", a spus Baup. Descrierea i se potriveşte în totalitate lui Sougou, care mai are contract cu clujenii pînă în iunie 2015.

"Există negocieri în privinţa transferului lui Modou, nu mă puteţi să dau detalii, că n-o s-o fac în acest moment" ( Iuliu Mureşan, preşedinte CFR)

11 goluri în 44 de meciuri a reuşit Sougou în Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (121)
cfrclujole
cfrclujole  •  20 Ianuarie 2013, 22:10
Postat de goggu pe 20 Ianuarie 2013, 10:22

foarte bine ca pleaca de la CFR, e un jucator bun. cu cat pleaca mai multi jucatori de valoare de la CFR, cu atat mai bine pentru STEAUA ! :)

problema voastra este ca vin altii si mai buni!:)))

andystar
andystar  •  20 Ianuarie 2013, 17:19
Postat de faurul_pamantului pe 20 Ianuarie 2013, 17:10

foarte bine, hai sa ne vedem fiecare de treaba lui!

Corect ,asa sa fie !

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  20 Ianuarie 2013, 17:10
Postat de andystar pe 20 Ianuarie 2013, 17:08

Pai doar am zis ,nu am dat cu parul ,daca nu stiam cu cine tii ,ce vroiai ?

foarte bine, hai sa ne vedem fiecare de treaba lui!

Vezi toate comentariile (121)
Comentează