FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rednic: "Transferuri greşite!"

Articol de - Publicat marti, 11 martie 2008 00:00

Rednic acuză conducerea că nu i-a adus la timp jucătorii doriţi

Giuleştenii au găsit explicaţia pentru pasa proastă pe care o traversează: achiziţiile neinspirate sau realizate prea tîrziu. Mircea Rednic apără jucătorii aduşi, dar arată cu degetul spre conducere: "Supărarea mea cea mai mare este că fotbaliştii care trebuiau să vină în Cipru nu au mai ajuns. Am cerut să am tot lotul la dispoziţie în ultimul cantonament al iernii, însă transferurile s-au făcut cu o zi înainte de începerea returului. Nu e normal aşa ceva!".

Antrenorul face referire la Vasco Matos şi la Joao Paulo. Portughezii au ajuns în Bucureşti cu două seri înainte de meciul cu U Cluj, din etapa a 20-a. Primul a fost în tribună duminică, în vreme ce Paulo a evoluat ceva mai mult de o jumătate de oră. Copos i-a acuzat direct pe fotbalişti: "Am transferat jucători sub presiune şi am făcut greşeli! Dovada? Au venit fotbalişti care nu au confirmat. Nu-l acuz pe Rednic pentru asta, noi toţi sîntem de vină!".

Matos, out!
Despotovici şi Vasco Matos au văzut din tribună meciul cu Timişoara. Fără să aibă probleme medicale, cei doi nu au prins lotul de 18. Portughezul a semnat, acum două săptămîni, un contract pe 3 ani, dar şi Copos, şi conducerea tehnică, sînt dezamăgiţi de el şi nu-l consideră peste variantele care existau deja în lot pentru banda dreaptă, Dică, Herea şi Grigorie. Matos va părăsi Giuleştiul cel mai tîrziu în vară.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
 •  12 Martie 2008, 01:51

dupa ce inapoiaza cele 40 de mil lui taher el preaia rapid dinnou , ce nu s-a inteles aici ..lumea nu e arba..chiar dak nu se aude nimic din ce vb ei la tel si s.a.m.d exista un contratc intre ei care copos poate sa prea ia rapid cand are el chef...ii da teapa dupa ce va pune ala echipa pe picioare..e o panarama copos..

 •  12 Martie 2008, 01:49

ce atea com pt rednic..ca se stie cine e si ce a fost...o javra de la bun inceput...dinamovist inrait ..antrenor??? cine ma rednic?? care ??? da nici echipa nu mai e care era jucatorii care erau...buga?? Burdujan?? dica?? lazar accidentat mereu!! grigorie...va fi mai tare ca zicu ...pai ce jk ma asta fotbal??sau la sah?? singura solutie ....afara rednic zotta si copos...nae manea singuru om de baza si rapidist 100% restu sunteti niste gunoaie ma..Taher preaia rapid pana inapoiaza datoria at

 •  11 Martie 2008, 15:49

nu bah, nu, tu esti vinovat ! nu mai arunca tu cu mizerie in toti ca sa iesi in fata. te tot disculpi, nu pricepi ca nu te vrea nimeni, ca nu poti sa antrenezi niste jucatori care nu te suporta ? pleaca la dinamo sau unde vrei tu ! esti un esec, n-ai fatza de rapid ! valea !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează