FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Refuză! » Moţi şi Pulhac sînt scoşi la vînzare dacă nu se răzgîndesc să semneze noi acorduri

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 16 iunie 2012 12:41

Cosmin Moţi, aflat în ultimul an de contract, le transmite şefilor că n-are de gînd să continue cu Dinamo


Doi dintre jucătorii aflaţi pe lista neagră a lui Dario Bonetti, Cristi Pulhac şi Cosmin Moţi, nu mai doresc nici ei să continue sub comanda antrenorului italian. Moţi a spus-o ieri franc: "Consider că am avut o relaţie bună cu domnul Bonetti, dar nu ştiu ce crede dînsul. Dacă e reală acea listă, trebuie să aducă foarte mulţi jucători şi dacă vor fi tineri, de perspectivă, trebuie să aibă răbdare cu ei.

Noi sîntem într-o relaţie de antrenor - jucător cu domnul Bonetti, trebuie să-l respectăm pentru că e antrenorul nostru. Sperăm ca şi el să ne respecte, să nu mai existe discuţiile din trecut, să vorbim ca de la bărbat la bărbat. Mai am un an de contract, dar în momentul de faţă nu văd de ce mi l-aş prelungi. Nu am primit banii restanţi, sperăm să-i primim în viitorul apropiat".

Pulhac a evitat subiectul, însă şi el şi-ar dori să schimbe aerul, amîndoi fiind nemulţumiţi de faptul că sînt huliţi de fani şi că nu sînt pe placul lui Bonetti. "Dacă nu vor să prelungească, e simplu. Le căutăm echipe, nu putem risca să-i pierdem gratis ca pe Kone!", zic acţionarii.


10.000 de euro e salariul lunar al lui Moţi la Dinamo. Pulhac ia cu 4.000 E mai mult

Senegalez de la amatori!
De la reunirea lotului de ieri au lipsit Djakaridja Kone, acesta urmînd să revină în ţară marţea viitoare pentru a se hotărî dacă va continua cu Dinamo, Issa Ba, care era aşteptat aseară, şi Michel Platini, cu o situaţie încă neclară. "Cîinii" au adus în probe un senegalez: mijlocaşul Mansaly Boubacar (24 de ani), care a jucat în ultimul sezon în liga a 4-a din Franţa, la Drancy. Boubacar (foto) a trecut şi pe la Saint-Etienne, însă a bifat doar o prezenţă la echipa mare în 3 ani. Roş-albii l-au transferat şi pe stoperul Mihai Mureşan (22 de ani), de la Olimpia Satu Mare (divizia a 3-a).

Lotul prezent la reunire
Portari: Bălgrădean, Naumovski, Manyur
Fundaşi: Luchin, D. Grigore, Pulhac, Moţi, Muşat, Nica, E. Crăciun (CS Mioveni), Homei (FCM Tg. Mureş), M. Mureşan (Olimpia Satu Mare)
Mijlocaşi: C. Munteanu, Alexe, C. Matei, L. Rus, Curtean, Strătilă, Bucşă, R. Stănescu, G. Păun (ŢSKA Sofia), Boubacar (Drancy, Franţa)
Atacanţi: M. Niculae, Dănciulescu, Ţucudean, A. Cristea (Karlsruhe)
* Crăciun, Homei şi Păun au revenit după împrumuturi

Dubii cu Barca
Şefii "cîinilor" nu sînt încă siguri că partida amicală cu Barcelona, de pe 11 august, va avea loc: "Cei desemnaţi de noi să negocieze sînt în Germania, însă mai sînt de pus foarte multe la punct. E prematur să spunem că Messi va veni sigur la Bucureşti, în acest week-end se decide totul". Barcelona şi-a anunţat "amicalele" verii, iar pe 12 august figurează o partidă cu Udinese, în contul transferului lui Alexis Sanchez, însă programul poate suferi modificări.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (90)
madalin999
madalin999  •  17 Iunie 2012, 19:10

rog toti dinamovistii sa facem presiuni sa plece fratii becalii care sunt buba neagra a clubului DINAMO,iar borcea valetul lor.

redsef2005
redsef2005  •  17 Iunie 2012, 10:28
Postat de utraian pe 16 Iunie 2012, 02:37

nu l-ati vazut pe Borcea anul asta, cand era pe primul loc? Credea ca s-a terminat. reproduc din memorie : "anul asta cand castigam si noi, nu avem echipa calificata direct". Omul era cu bagajele in liga. Pacat de fraierii vostri de suporteri, ca tare amuzanti sunt cand pierd. MI-e dor de un Steaua-Dinamo tare !!!!

DINAMO: Stelea – Mihăescu, Andone, Rednic, Klein – Sabău, Lupescu, Mateuţ, Lupu – Vaişcovici, Răducioiu STEAUA: Duckadam – Iovan, Bumbescu, Belodedici, Bărbulescu – Balint, Stoica, Boloni, Majearu – Lăcătuş, Piţurcă La aşa ceva te referi?!!

robert1205
robert1205  •  17 Iunie 2012, 00:56

doi fotbalisti expirati.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează