FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL 3-0

Reghe a readus pofta de gol în Ghencea » Steaua are cel mai bun atac din ultimii 12 ani

Articol de - Publicat luni, 20 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 august 2012 12:01

Steaua marchează pe bandă rulantă de la venirea lui Laurenţiu Reghecampf.

După primele 5 etape, "roş-albaştrii" au marcat 14 goluri, lucru care nu s-a mai întîmplat din 2000. Atunci, cu Victor Piţurcă pe bancă, "militarii" marcau 15 goluri, erau pe primul loc şi aveau să cîştige titlul.

Citeşte şi: VIDEO Steaua - Ceahlăul 3-0 » Defilare! Roş-albaştrii sînt lideri, Rusescu e golgeter

Acum, Steaua oferă şi primii doi golgeteri ai Ligii 1, Raul Rusescu (6 goluri) şi Adi Rocha (4 goluri). În plus, a reuşit să  se distanţeze la 4 puncte de CFR Cluj şi la 5 de Vaslui, Petrolul şi Dinamo. Faţă de Rapid, "roş-albaştrii" au deja 7 puncte avans.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (136)
giftzwerg
giftzwerg  •  20 August 2012, 20:29

Avem nevoie de titlu ca de aer ! Nu trebuie sa mergem in grupe in C2, mai bine vinde dubla la pariuri ! Avem interesul anul asta sa mearga mai departe Dinamo Vaslui si CFR! CFR daca se poate sa mearga in C1 ar fi perfect pt noi ! Asa la sfarsitul turului am aveam 10 puncte avans !

imperator
imperator  •  20 August 2012, 18:34
Postat de dnbstep pe 20 August 2012, 17:58

Un campionat se castiga mai ales cu punctele luate in meciuri cu echipe mici, nu conteaza ca Steaua bate DInamo Chefere Rapid si Vaslui daca pierde cu Iasi Bistrita si Ceahlaul ;)

Cum s-a mai şi întâmplat !

dnbstep
dnbstep  •  20 August 2012, 17:58
Postat de cpt.ahab pe 20 August 2012, 17:35

Si Dinamo daca joaca, cu Dinamo II, III, IV devine cea mai productiva echipa e Ligii. Pana una-alta, in fata singurului adversar mai serios, Gaz metan, Steaua nu a mai rupt norii. Nu va imbatati cu apa rece. Iar celor care mor de grija meciului nostru cu Harkov: nu avem echipa competitiva, asa incat ma lasa rece cupele europene si anul asta. A ne prezenta doar de dragul de a intra in grupe, unde sa facem pe noi in fata unor adversari mai acatarii, e prea putin. Eu sunt convins ca nu o sa ne facem de ras cu ucrainenii, dar asta nu inseamna ca e ceva de capul nostru. Ca si de al celorlalte echipe romanesti.

Un campionat se castiga mai ales cu punctele luate in meciuri cu echipe mici, nu conteaza ca Steaua bate DInamo Chefere Rapid si Vaslui daca pierde cu Iasi Bistrita si Ceahlaul ;)

Vezi toate comentariile (136)
Comentează