FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe clarifică situaţia după ce a anunţat că pleacă de la Steaua şi apoi s-a răzgîndit

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 20 mai 2013 14:50

Reghecampf l-a băgat în ceaţă chiar şi pe Gigi Becali prin declaraţiile contradictorii pe care le-a făcut după Steaua - Viitorul 2-5. După ce a spus că va pleca la vară a revenit asupra deciziei.

Antrenorul Stelei a mai făcut azi cîteva precizări şi a explicat că vrea să poarte cu Gigi Becali cîteva discuţii lămuritoare.

"Eu am spus că probabil din vară va veni altcineva dacă nu se vor face anumite schimbări. Eu m-am referit la faptul că mă voi întîlni cu patronul echipei şi vom analiza ce s-a întîmplat. Eu nu sînt niciodată mulţumit de un rezultat de 2-5 în Ghencea. Lotul trebuie să fie valoros şi cei care sînt la Steaua trebuie să facă faţă fiecărui meci. Sezonul viitor vom avea multe meciuri şi va trebui să participăm la toţi jucătorii din lot", a spus Reghecampf la Dolce Sport.

Becali l-a ignorat azi pe Reghecampf: "Lasă-l naibii de fotbal!"

 

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
adcata
adcata  •  20 Mai 2013, 20:02

cam ipocrit reghe, nici usturoi n-a mancat nici guar nu-I miroase de ce? pai daca-mi aduc aminte, anul ttecut cand reghe era antrenor la chiajna, Concordia batea pe toti aca si in deplasare, si gigi a declarant ca reghe va fi noul antrenor al stelei (cu vreo douaape inainte de intalnirea directa chiajan steau)siu... ca un facut steaua castiga cu 2-0 , reghe zice ca jucatorii erau obositi si de aia, numai ca... culmea etapa urmatoare la vreo 4 zile au castigat (cei de la chiajna)iar indeplasare (ca de erau obositi ...nu? as fi curios sa stiu daca reghe citeste si poate va raspunde

utaaradan
utaaradan  •  20 Mai 2013, 18:35
Postat de old_shatterhand pe 20 Mai 2013, 18:21

Nu comenteaza nimeni de meciul lui United, nu comenteaza nimeni de meciul lui Dortmund, nu comenteaza nimeni de meciul Milanului,dar aici comenteaza pentru ca la noi e cam singurul campionat unde nasul si finul au ambii echipe in prima liga.Defapt de aici a pornit totul si de la declaratiile care nu demonstreaza nimic ale lui Becali.Daca Steaua pierdea la Bistrita tot poporu(evident toti infara de stelisti ca asa e la noi:toti impotriva celui mai bun) radea si cu fundul de echipa care castigase cu o etapa inainte titlul.Cand pierde cu Viitorul nu rade nimeni de Steaua ci cauta motive.Toti spun ca Steaua e slaba,dar in acelasi timp admit ca e atat de buna ca nu poate sa piarda corect cu Viito

sunt trei situatii total diferite, regheblat a dat o mina de ajutor lui hagiblat.

alexstelistu23
alexstelistu23  •  20 Mai 2013, 18:22

acum cu cine se mai intalneste

Vezi toate comentariile (36)
Comentează