FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL 3-0

Reghe îl laudă pe Adi Popa: "Are calităţi incredibile!" Ce l-a nemulţumit pe antrenorul Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 august 2012 00:14

Laurenţiu Reghecamp e satisfăcut de jocul echipei sale din meciul cu Ceahlăul, scor 3-0. Totuşi, antrenorul Stelei are şi ceva nemulţumiri

"Sîntem în grafic şi reuşim să ne impunem. Echipa trebuie să rămînă cu picioarele pe pămînt. Sînt nemulţumit că ratăm asemenea ocazii. Raul Rusescu şi Rocha marchează, asta mă mulţumeşte.

Trebuia să-i oferim lui Georgievski o pauză, Pintilii nu putea juca un meci întreg. Adi Popa probabil că a avut ceva emoţii, dar este un jucător care are calităţi incredibile, se va impune.

Nu cred că Ceahlăul a avut vreo şansă. Nu le-am dat voie să joace", a declarat Reghecampf la Digi Sport Special.

VIDEO Steaua - Ceahlăul 3-0 » "Motoretele" lui Reghe se distanţează de rivale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ady_iluca
ady_iluca  •  20 August 2012, 13:58

DUMITRAS E ff ok pe postul lui,nu uitati meciul cand a dat gol cu capul peste toti aparatorii echipei adverse,nu uitati ca a venit din postura d capitan al unei echipe d mijloc clasamentului,a avut evolutii ff bune in trecut, si va creste si la STEAUA,tre doar lucrat cu el si rabdare,talent are cu,caru,in schimb macedoneanul ala,e dezordonat tactic,daca treci d el t da jos prin faulturi prostesti are 3 galbene luate-n 4 meciuri,etc bla bla,asta e cumparat pe 5 ani,ala e imprumutat 6 luni,asa ca q.e.d.DUMITRAS va dovedi in timp ca isi merita postul d fundas dreapta,aseara si d la pamant s-a luptat si-a dat pasa pt. centrarea care a urmat golului 2 al Stelei!BV.DUMITRAS,continua!!!

serban_ionescu
serban_ionescu  •  20 August 2012, 11:13

dumitras centraza prost! chiriches uita uneori ca e fundas si dribleaza periculos, tanase va fi bun si in centru , chipciu se simte mai bine pe stanga, martinovici da sigurata si da bine cu capul ,parvulescu e peste lato, rocha e din alt film

montrealez
montrealez  •  20 August 2012, 01:49
Postat de lucell pe 20 August 2012, 00:43

cand mai revin si machado si matei ...va fi nebunie, dumitras e f bun acolo pe dreapta, nici nu mai stiu acum.dupa meciul cu vaslui vedem care este treaba. MARTINOVICI e peste gardos clar, acolo va fi si szukala si mi-e greu ca`l va scoate de acolo pe sarb.

Iti respect opinia despre Dumitras, a facut un meci decent insa a cam ratat toate centrarile azi. Georgievski va fii titular necontestat acolo. Cu nemtenii n-a jucat pt ca a fost la echipa nationala joi. Oricum, poa' sa zica lumea orice....avem un lot care creaza panica in randu frustratilor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează