FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 2-0

Reghe neagă existenţa unui scandal, dar confirmă mutările "Am spus doar că nu trebuiau anunţate plecările"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 11 decembrie 2012 14:45

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a vorbit despre declaraţiile sale de ieri, infirmînd existenţa unui conflict între el şi Gigi Becali.

"Nu există nici un fel de scandal. Eu doar am spus că trebuia să pregătim ultima etapă înainte să anunţăm cine pleacă. Acum pot să confirm însă, pentru că 90% ultima etapă nu se va mai juca. Pot să vă confirm că e foarte adevărat ce a zis domnul Becali.

Sîntem foarte uniţi şi luăm deciziile împreună. Aşa cum au decurs lucrurile pînă acum, aşa vor merge şi în continuare. Nu există problema ca eu să mă cert cu cineva sau să vorbesc cu patronul prin declaraţii la televizor. Eu voi avea întotdeauna ultimul cuvînt de spus la echipă. Mă consult cu oamenii cu care lucrez, dar am ultimul cuvînt", a spus Laurenţiu Reghecampf la sportro.

Citeşte şi: Reghe ameninţă cu demisia! » Victoria de aseară a destabilizat situaţia în Ghencea

Andrei Dumitraş, Novak Martinovici, Tibi Bălan, Gabriel Machado şi Adi Rocha sînt cei cinci jucători de care Steaua se va despărţi în această iarnă. Pe lista de transferuri se numără Alexandru Maxim (Pandurii), Chima (Molde), Teixeira şi Rui Duarte (Rapid).

...despre transferul lui Chima: "Am discutat despre el, ne place foarte mult şi patronul e de acord să încerc să îl aducem la echipă. Am avut discuţii ca să aducem mai mulţi jucători, dar doar cei cu care să putem cîştiga titluri"

...despre Dumitraş: "Considerăm că a primit destule şanse din partea noastră, dar nu s-a ridicat la nivelul aşteptat. Ne-am hotărît să renunţăm la serviciile sale şi să aducem pe altcineva în locul lui"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
alexandru_p
alexandru_p  •  11 Decembrie 2012, 22:00

luati fratilor un herea in loc de teixeira. acolo in fata exista chipciu, tanase, popa, iancu, m costea, rusescu. de ce sa mai aduci un om de 33 de ani cand deja e aglomeratie mare? in schimb, la centru e panica mare: avem doar 2 jucatori de valoare pe 2 posturi: bourceanu si pintilii. ok, sa zicem ca mai poate juca la un nivel cat de cat bun acolo si prepelita (sper sa poata), dar un herea ar fi aur pt zona asta de teren.

sefutau.
sefutau.  •  11 Decembrie 2012, 14:55
Postat de conecterr pe 11 Decembrie 2012, 13:44

comportamentul tau denota o neglijare din partea parintilor, probabil te ignorau si se uitau la meciurile stelei.

Indiferent de asta poate omul are dreptate :))) Vezi unde duce neglijenta si in cazul Rapidului ?

terminatorul2
terminatorul2  •  11 Decembrie 2012, 14:00
Postat de edward. pe 11 Decembrie 2012, 10:50

Nici eu nu stiu de unde ati scos-o pe aia cu scandalul si demisia. Am urmarit aseara conferinta de presa a lui Reghecampf si chiar nu a zis nimic legat de asa ceva. Singurul lucru ce l-a spus a fost cum scrie si in articolul asta, ca nu trebuiau anuntate plecarile deoarece mai e o etapa de jucat. Va place scandalul domnilor jurnalisti ca prin asta va atrageti vizualizari la articole, drept urmare scrieti si multe minciuni.

De la H. Grosanovic ! : ))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează