FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe nu mai e supărat: soţia lui a intermediat ultimele două transferuri » ”Ana, îţi mulţumesc personal diseară!” :D

Laur (38 de ani în septembrie) și Ana (41 de ani în decembrie) formează un cuplu din 2008. Amîndoi au mai fost căsătoriți
Laur (38 de ani în septembrie) și Ana (41 de ani în decembrie) formează un cuplu din 2008. Amîndoi au mai fost căsătoriți

Articol de - Publicat miercuri, 04 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 03 septembrie 2013 22:09

Reghe i-a primit pe Varela şi pe Kapetanos, două achiziţii din care a avut de cîştigat şi Anamaria, şi promite că va continua în Ghencea. Luni se supărase că Becali şi MM îşi făcuseră numai pofta lor, transferul lui Neagu.

Atmosfera de la Steaua devenise tensionată fiindcă lipsea Anamaria Prodan dintre ingrediente. Aceasta e concluzia felului cum s-a rezolvat blocajul din Ghencea. Laurenţiu ameninţa luni că părăseşte echipa din cauza transferului lui Ionuţ Neagu.

MM punctase deja
Fotbalistul de 23 de ani cumpărat de la Galaţi cu 620.000 de euro e mijlocaş central, un post pe care campioana deţinea deja suficiente soluţii, şi antrenorul ar fi fost nemulţumit că se perfectează o asemenea afacere în condiţiile în care lui îi trebuiau neapărat un stoper şi un atacant.

Horia Ivanovici a anunţat la DigiSport intenţia lui Reghecampf şi, cînd Mihai Stoica a intervenit prin telefon şi insista că datele sînt false, că Laur nu a anulat nici un antrenament şi nici un are de gînd să plece, moderatorul a adăudat "MM, crede-mă, ştiu direct de la... direct de la sursă!", sugerîndu-i managerului că tocmai Reghe îi transmisese intenţiile sale.

Managerul a susţinut că Neagu n-are cum să fie pretextul nervilor lui Reghecampf, "l-am urmărit împreună şi şi-a dat acordul să-l luăm". Mijlocaşul de la Oţelul a fost însă "omul lui MM" în această campanie de achiziţii.

Stoica l-a convins pe Gigi că gălăţeanul constituie o bună soluţie pentru un viitor în care din echipă ar putea dispărea măcar unul dintre închizătorii titulari, Bourceanu şi Pintilii.

2-1 pentru Ana
Tehnicianul a intervenit oficial abia ieri la prînz, cu un post pe facebook: "Rog toţi fanii Stelei să stea liniştiţi! Nu plec de la echipă! Le mulţumesc lui Gigi Becali, lui Argăseală şi lui MM pentru tot ce au realizat în ultimele trei zile. PS: Anei am să-i mulţumesc personal diseară:D:D:D. M-a ajutat enorm".

Ana a fost cheia schimbării de atitudine a lui Reghe mai mult decît au fost oficialii clubului. Cum a ajutat ea? A fost inclusă în ultimele două tranzacţii de mercato, Kapetanos şi Varela. A apărut alături de grec şi de avocatul familiei Reghecampf la semnarea actelor şi a primit o felie şi din afacerea Varela.

Astfel s-au deblocat ambele tranzacţii, aflate în impas luni seară. Laurenţiu a primit jucători pe două posturi deficitare, iar Prodanca a mai făcut două afaceri de impresariat.

Echipa steliştilor pe care-i reprezintă nevasta antrenorului:
Fl. Niţă - Szukala, Varela, D. Bratu, Pîrvulescu - Ad. Popa, Bourceanu, Pintilii, Ad. Cristea - Kapetanos, Piovaccari

"Reghecampf e un antrenor bun şi sigur ca ar primi oferte foarte bune din străinătate, dar să ştie că asemenea ameninţări că pleacă nu-i fac bine deloc!" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"Reghe n-ar fi rezistat la Steaua dacă Gigi Becali n-ar fi fost condamnat la închisoare. Cu patronul liber i-ar fi fost mai greu" ( Ilie Stan, antrenor)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (57)
dash.berlin
dash.berlin  •  05 Septembrie 2013, 13:04
Postat de mariuspc pe 04 Septembrie 2013, 22:03

Si urita si proasta corturarita. Are fata sa te p....s pe ia.))))))))))))))))))))))))))))))))))))

"pe ia" :))) esti doar ceangau din Huedin ce a renuntat la scoala inainte sa termine gradinita.

mariuspc
mariuspc  •  04 Septembrie 2013, 22:03
Postat de mama.is.here pe 04 Septembrie 2013, 17:18

trompeta aia de prodanca ii arata in poza cam de cate ori vrea sa fie "multumita" la noapte...oare sa apeleze si reghe la licoarea minune a preparatorului fizic?

Si urita si proasta corturarita. Are fata sa te p....s pe ia.))))))))))))))))))))))))))))))))))))

polistul68
polistul68  •  04 Septembrie 2013, 20:29
Postat de uzu_buzu_ pe 04 Septembrie 2013, 14:59

care e lagatura cu sportul ? daca nmu va mai place "Gazeta Stelistilor de Pretutindeni" schimbati-va numele in "Gazeta Scandalurilor si a Barfelor ' si ati terminat, sa stie lumea ce gaseste cand intra pe site-ul vostru. va pasa de sport ... hahaha ...

desi esti ut-ist, apreciez ce scri...prea putin fotbal, si mult can-can..astia suntem...uita-te la stiri...e adevarat, nici fotbal nu mai avem...

Vezi toate comentariile (57)
Comentează