FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe pregătește transferul verii la Steaua: ”Banii vorbesc! Ar fi bine și pentru el să ajungă la o echipă mai bună”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 11:43

Steaua duce în continuare lipsă de un atac veritabil, după ce Ciprian Marica are oscilații de formă, iar Gregory Tade e aproape plecat de la formația campioană. Principala țintă a roș-albaștrilor e Denis Alibec.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre un eventual transfer al lui Alibec și consideră că fotbalistul ar putea ajunge la Steaua din vară. 

”Alibec este un jucător important din campionatul nostru. Mai multe nu vreau să spun, din respect pentru cei de la Astra. Vom vedea la vară. Eu nu spun ca Șumi, că el nu-l va lăsa pe Alibec la Steaua.

Vom vedea la vară, suntem într-o societate în care banii vorbesc și cred că și Șumi ar fi mândru ca Alibec să ajungă la o echipă mai bună, să fie mândru că el l-a antrenat pe jucător”, a declarat Reghecampf într-o conferință de presă.

Citește și:

Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”
Superliga
Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”
Au anunțat acum: Corvinul a ales între Europa League și dreptul de promovare » Florin Maxim a explicat care a fost motivul
Liga 2
Au anunțat acum: Corvinul a ales între Europa League și dreptul de promovare » Florin Maxim a explicat care a fost motivul
Universitatea Craiova a anunțat primul transfer al verii: „Contract valabil pe doi ani” » Lovitura dată de Rotaru
Superliga
Universitatea Craiova a anunțat primul transfer al verii: „Contract valabil pe doi ani” » Lovitura dată de Rotaru

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (53)
896192190498051
Adi Mitrea  •  29 Martie 2016, 16:37

Pt toti fcspistii.Cea ce face reghe acum se numeste combinarea jucatorilor echipei contracadintate la titlu. Sa fie clar! Jucati pe teren mai baieti si daca puteti, luati titlul . Daca nu, asta e. Un campion are caracter in primul rand.intelegeti ce spun?

adi_stelistul
adi_stelistul  •  29 Martie 2016, 14:33
Postat de neputintafalit pe 29 Martie 2016, 14:24

Vise, oamenii cu banii se feresc de fenomenul fotbal la noi ca de dracul. Cine are nevoie de expunere sa vina apoi DNA sa-i ia la cautat prin acte?

Voi spune acum ceva care probabil va atrage multe dezaprobari (slava Domnului ca nu prea sunt demn de luat in seama si atunci scap de oprobiul public). In fotbalul romanesc lucrurile s-au stricat dupa ce ANAF a inceput sa verifice plata contributiilor sociale la salariile fotbalistilor si TVA-ul la transferuri. Vi-l amintiti pe Sebastian Bodu, desigur, cat de incantat era ca face el ordine in fotbal. OK, nicio problema, sigur ca toti sa respectam legea. Doar ca problema e la lege. Ea nu este un dat imuabil caruia nu putem decat sa i ne supunem fara cracnire. Ea exista pentru a asigura buna functionare a societatii si evolutia ei. Ori cand o lege are ca efect cvasi-falimentarea unei intregi industrii (ma refer aici la fotbal) ea nu isi indeplineste acel rol esential de care vorbeam. Statul are nevoie de contribuabili care sa-i plateasca impozite (dar impozite sustenabile nu stabilite din pix in vreun birou la Ministerul Finantelor) si nu de faliti pe care sa-i sustina. Eu cred ca in anumite situatii specifice legea trebuie ajustata. E nevoie si de imaginatie. Ori asta lipseste functionarilor nostri. Probabil e secretul lui Polichinelle faptul ca in fotbal se spala bani. Credeti ca banii lui Abramovici la Chelsea sunt 100% curati? Haida-de. Dar intra intr-un circuit, ajuta la pornirea unor rotite care pornesc alte rotite si altele si tot asa. In sfarsit, e mult de discutat, dar e nevoie de imaginatie, cum ziceam.

juliusmad
juliusmad  •  29 Martie 2016, 13:42

:)))) i-a luat reghe la mișto si pe sumibet si echipa Astra si pe cei 3-4 suporteri a lui sumibet :))))

Vezi toate comentariile (53)
Comentează