FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe rămîne: "Sînt nişte contracte de onorat" » Despre Europa: "Ar fi o nenorocire dacă Steaua ar fi suspendată"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 07 iunie 2013 17:02

Laurenţiu Reghecampf a confirmat că va continua la Steaua şi crede că o eventuală suspendare ar fi o nenorocire pentru gruparea roş-albastră.

"Avem nişte contracte de onorat aşa că nu se pune problema că vom pleca. Normal că ar fi o nenorocire pentru toată lumea dacă Steaua ar fi suspendată din Europa. Aşteptăm decizia UEFA pentru a ne putea definitiva programul de pregătire. Chiar dacă au fost întîrzieri o lună, două, trei niciodată nu au fost probleme. Nu s-a pus în discuţie ca jucătorii să vină supăraţi la antrenamente sau să nu se pregătească la maximum.

Îmi pare rău că sînt persoane din federaţie şi din liga profesionistă de fotbal care spun prostii. Îmi pare rău că spun asta, dar nu e normal să afirme că Steaua va fi sancţionată. Eu cred că în mod normal Steaua nu trebuie sancţionată, dar în România se poate orice", a spus tehnicianul Stelei la emisiunea Fotbal Club de la Digisport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
uzu_buzu_
uzu_buzu_  •  07 Iunie 2013, 20:39

sincer, pentru mine n-ar fi o nenorocire. dimpotriva, m-as bucura, ca am putea citi in ziar si despre alte echipe, plus ca poate 'ziaristii de sssport" s-ar pune pe treaba si ar vedea ca mai exista si alte sporturi. nu doar fotbal si nu doar steaua.

armion
armion  •  07 Iunie 2013, 19:26

O nenorocire e ceea ce a provocat ploile in ultimul timp. Daca stoaia va fi eliminata nu v-a fi nici o nenorocire, nu-ti fa probleme.

ciori_caini_unguri
ciori_caini_unguri  •  07 Iunie 2013, 19:02
Postat de atentu pe 07 Iunie 2013, 17:43

O data cu eliminarea din Europa ( adica nu mai vin banii scontati cu care trebuiau achitate niste datorii scadente - prietenii stiu foarte bine despre ce si mai ales despre CINE este vorba - ) incepe coboratul la vale . Incet , dar sigur ! Si pentru ca nu va mai fi nimeni sa manuiasca niste parghii ca sa se castige peste tot vor incepe sa apara si infrangerile in campionat . Adaugati si faptul ca ( chiar daca mai tarziu ) se va finaliza si Dosarul transferurilor , care il va trimite pe MM - lush langa Jiji ! Si uite asa si iar asa sa te tii ce va urma ...

da de unde stii ma tu ca va fi eliminata din Europa? ca si-au dat cu parerea unii care au fost probabil agresati cu telefoane de catre marii ziaristi ghenasepe? si fix aia care aveau boala pe Steaua sau pe Jiji??? pana nu se ia o hotarare clara stai flexat....auzi dar cu infrangerile din campionat, cam cine crezi ca i le va administra Stelei?? dinamu? 5-1? Cefura? care nu a tras un sut in 2 mecuiri?? poate Petrolu sa emita vreo pretentie dar daca pleaca Bokila nu mai au sanse, Walter a plecat deja, pwla bani si la Pietrolu, o sa vedem in supercupa, eu zic ca daca ramane echipe de baza si vine Tony ala de la U Cluj, va macelarim grav si sezonul urmator :))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează