FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Reghe rîde de Dinamo! » Antrenorul Stelei a transformat o conferinţă de presă într-un discurs ironic despre adversara de azi

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 11 august 2013 09:31

”Cîinii” îi imită pe stelişti, nu pot strînge 40.000 de oameni pe stadion decît dacă vin 25.000 de stelişti şi trupa lui Mulţescu e atît de slabă că nici un jucător nu poate fi remarcat. Sînt cîteva dintre subiectele de amuzament ale lui Reghecampf pe seama adversarei de azi.

"Voi fi scurt legat de meciul cu Dinamo: ne dorim să-l cîştigăm şi aşa se va întîmpla". Reghecampf şi-a început astfel discursul dinaintea derby-ului, dar nu s-a ţinut de cuvînt, fiindcă a vorbit aproape exclusiv despre "cîini".

Mulţescu îl enervase cu o zi înainte, cînd apreciase drept dubioasă capacitatea de efort a steliştilor, suspectaţi de doping, şi Laur i-a răspuns amuzîndu-se pe seama situaţiei în care se găsesc roş-albii:

1. "Profesioniştilor din fotbalul românesc le spun un singur lucru: Steaua e foarte puternică, nu foloseşte nici un fel de vitamine, de substanţe interzise. Tot ce facem noi se bazează pe seriozitate, pe antrenament, pe lucruri obişnuite care ar trebui să se petreacă la fiecare echipă. Am spus înainte de meci că-mi doresc să ne respectăm, dar cei de la Dinamo au început deja cu unele declaraţii şi-mi pare rău. Eu respect ce înseamnă Dinamo, dar cînd văd asemenea declaraţii îmi dau seama că n-am cu cine să discut. Sînt oameni prea mici, care nu ştiu să-şi facă meseria cum trebuie!".

2. Roş-albii au estimat că se vor strînge în jur de 40.000 de suporteri pe Naţional Arena. Reghecampf glumeşte: "N-au cum să fie 40.000 de suporteri la meci, doar dacă vin 25.000 de stelişti".

3. Tehnicianul crede că rivala nu mai are nimic special în afara numelui şi a istoriei: "Pentru noi fiecare meci este un derby în care vrem să cîştigăm cele trei puncte. Nu înseamnă nimic faptul că jucăm cu Dinamo sau cu FC Botoşani. Că există această rivalitate, da, e un meci special, dar pentru noi este acelaşi lucru. Vrem cele trei puncte. Să vedem dacă vom reuşi. Eu nu simt nici o rivalitate, nu mă interesează altceva, vreau doar cele trei puncte. Dar nu există în România echipă care să ne pună probleme şi, mai ales, nu Dinamo!".

4. Reghecampf crede că are "ochi" inclusiv cînd e vorba despre jucătorii adversarilor: "Anul trecut am remarcat doi jucători pe care noi îi doream la Steaua, Alexe şi Nica, cei doi au ajuns în Serie A. Înseamnă că ne pricepem! Pe cine remarc acum? Nu mai am pe cine".

5. Dinamo foloseşte simbolul Hîldan ca să motiveze echipa pentru derby, cu un clip dedicat memoriei "Unicului căpitan". Reghecampf zice că roş-albii s-au trezit cam tîrziu să apeleze la astfel de metode: "Cei de la Dinamo au început să vadă şi ei ce se întîmplă la Steaua şi au început să ne copieze. Noi ne motivăm frecvent echipa".

Alte declaraţii ale lui Reghecampf:

"S-a vorbit enorm că Steaua a luat campionatul fiindcă n-a avut adversari, că Liga 1 e prea slabă. Dar patru echipe sînt calificate în play-off-ul competiţiilor europene!"

"Cînd se va adopta un sistem cu 20 de echipe, mă voi bucura doar pentru că a fost propus de soţia mea acum o lună şi jumătate la o emisiune televizată. În rest, nu mă interesează şi nu e problema mea"

Echipe probabile:

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Grigore, Durimel, Fai - Thicot, Elton - Matei, Curtean, Filip - Thomas
Rezerve: Naumovski, Rotariu, Asanovici, Lazăr, Balint, Dănciulescu, Ndaw
Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Stanciu, Tănase - Piovaccari
Rezerve: Niţă, Gardoş, Prepeliţă, Ad. Cristea, Pîrvulescu, Iancu, Nikolici
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Arbitru: Cristi Balaj (Baia Mare). Asistenţi: Cristi Nica şi Octavian Şovre

ALTE ŞTIRI DESPRE DERBY:

Chipciu e tătic
Alexandru Chipciu, mijlocaşul Stelei, mai are de tras pînă va reveni pe teren, dar pînă atunci, soţia fotbalistului a născut vineri seară o fetiţă: "Nu am cuvinte să descriu ce simt în aceste momente, toată lumea este a mea. Pe fetiţă o vom boteza Medeea Maria, micuţa se simte bine, la fel şi Andreea, iubita mea". Naşii de botez vor fi Raul şi Roxana Rusescu. "Sînt familişti şi se iubesc mult", a precizat Alex.

Apărători speciale
Paul Pîrvulescu şi-a făcut special pentru meciul de astăzi contra lui Dinamo un set de apători cu chipul fiului său, Lucas Andrei, de doar patru luni. "O să-i port noroc lui tati cu noile apărători!" a fost mesajul postat de soţia acestuia, Ana, pe facebook. Pe apărători, pe lîngă poza cu Lucas, mai apare sigla Stelei şi logoul UEFA Champions League.

Kostovski face 40.000 de euro
Ionuţ Negoiţă a declarat că Dinamo mai vrea doi atacanţi. Unul este George Ţucudean, 22 de ani, pe care "cîinii" speră să-l rezolve mîine, după derby. Al doilea poate fi Jovan Kostovski, 26 de ani, golgeterul Macedoniei în ultimul sezon, cu 22 de reuşite. Jurnaliştii macedoneni susţin că Vardar Skopje i-a fixat un preţ mic, 40.000 de euro, vîrfului, fiind într-o mare criză financiară. Roş-albii iau în calcul alte discuţii pentru Kostovski, tot de mîine încolo.

Unde se găsesc bilete
Suporterii dinamovişti care nu au reuşit să-şi cumpere bilete pentru meciul din această seară, au la dispoziţie patru case de unde le pot achiziţiona. Începînd cu ora 11:00, se vor deschide casele de bilete de la stadionul Dinamo, pînă la ora 17:30, la fel şi casele de la Arena Naţională de pe Bulevardul Basarabiei. Restul caselor, de pe strada Maior Coravu şi Bd. Pierre de Coubertin, vor fi deschise pînă la startul partidei, 21:30. Preţurile sînt cuprinse între 20 de lei la peluze şi 250 de lei la tribuna I.

Acces de la 19:30
Organizatorii meciului din această seară au comunicat că pentru evitarea aglomeraţiei la intrarea pe Arena Naţională, dar şi în jurul stadionului, porţile de acces se vor deschide la ora 19:30. Pentru evitarea incidentelor, accesul suporterilor echipei Dinamo se va face doar prin intrările situate pe strada Mr. Coravu şi str. Pierre de Coubertin, intrarea din B-dul Basarabiei va fi rezervată suporterilor echipei Steaua. La partida de astăzi şi-au anunţat prezenţa 5.000 de stelişti.

Securitate asigurată de 1.500 de persoane!
Peste 800 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Bucureşti, dar şi 300 de poliţişti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice în jurul stadionului, asigurînd accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră. În plus, clubul Dinamo a apelat pentru acest meci la serviciile a 400 de stewarzi, angajaţi ai unei firme de specialitate. Conform Jandarmeriei, meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad maxim de risc.

Monitorizare video specială
Primăria Sectorului 2 va monitoriza cu 90 de camere video amplasate în principalele intersecţii rutiere toate arterele de circulaţie pe care se vor deplasa spectatorii către Arena Naţională. "Se va urmări respectarea regulilor de circulaţie de către pietoni şi de conducătorii auto, impuse special în perioada meciului, dirijarea traficului rutier şi comportamentul suporterilor înainte şi după terminarea partidei", se arată în comunicatul Primăriei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (77)
catalin_2704
catalin_2704  •  11 August 2013, 20:40
Postat de sexilian pe 11 August 2013, 13:03

acest regheblat are cap de miel,norocul sau e aia cu craci in cap,despre meci sa fiti multi,multi de tot sa va arata-ti barbatia distrugand stadionul ca avati potential,adunatura de huligani.

Bai PENIBILULE....tu vorbeste de huligani!?? Tu care susti o echipa PLINA de scuipatori profesionisti.....v-a facut Copos si "aplecatori" la bancile de rezerve ca sa opreasca "gesturile" pline de insemnatate ale celei mai "frumoase galerii" ....voi care veniti cu mucii in gat pentru a putea "scuipa la distanta"!??....mi-ar fi jena sa vorbesc!

romeverest
romeverest  •  11 August 2013, 17:12

Va dati seama......intreaga rasuflare fotbalistica a tarii ar fi fost distrusa, daca Woody Woodpecker, sotia "marelui" Reghe, nu ar fi venit cu propunerea referitoare la 20 de echipe !!!!!!!! Cat de penibil poate sa fie baiatul asta !!!!

liviuandrei1986
liviuandrei1986  •  11 August 2013, 14:41

Cam asta este nivelul de civilizatie din Romania...si dupa aia se mira de ce o sa arunce lumea cu pietre in el si in mascariciul ala de NN ...in loc sa vorbim strict despre fotbal (unde steaua este clar favorita) stam si ascultam ironii de la un analfabet ...astia suntem si ne miram cand altii ne fac inculti!!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează