FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - STUTTGART 1-5

Reghecampf a răbufnit după ce rivalele au ironizat eşecul Stelei cu Stuttgart: "Cine-s ăştia care vorbesc de noi?"

Articol de , - Publicat duminica, 25 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 noiembrie 2012 11:58

Laurenţiu Reghecampf nu poate trece prea uşor peste înfrîngerea usturătoare pe care Steaua a suferit-o în faţa nemţilor de la Stuttgart în Europa League, 1-5.

Cu atît mai mult cu cît oamenii din fotbalul românesc, printre care antrenorul Rapidului, Marian Rada, şi preparatorul fizic al celor de la Dinamo, Yuksel Yesilova, au ironizat Steaua. "Poate au greşit pungile, poate le-au luat p-alea de recuperare înainte", a spus Rada. În timp ce fostul preparator din Ghencea, Yesilova, crede că steliştii nu se vor califica: "Sincer nu cred că vor trece de grupe pentru că nu vor cîştiga cu danezii".

"Avem o echipă foarte puternică"
Antrenorul roş-albaştrilor nu s-a putut abţine şi a răbufnit la adresa rivalilor din campionat. "E un prilej să-ţi dai seama cum sînt oamenii. Mie mi-ar fi ruşine în locul lor să zic ceva. Ei nici măcar nu s-au calificat, n-au nici un obiectiv şi-i interesează ce fac alte echipe. Mă minunez cînd văd ce spun cei de la Rapid sau cei de la Dinamo. Cum vorbeşte antrenorul Rapidului cînd n-a făcut nici măcar 30 de puncte în campionat, iar în Europa League nici nu s-a calificat. Nici preparatorul de la Dinamo nu cred că este în măsură să analizeze ceea ce face Steaua. Nu mi se pare deloc normal. M-au dezgustat", a atacat Reghe la DigiSport.

"Nu mi-e teamă că vom rata calificarea"
Acesta a discutat şi despre meciul de peste două săptămîni contra danezilor de la Copenhaga: "Eu vreau ca jucătorii să înţeleagă exact ce s-a întîmplat cu Stuttgart. Trebuie să trecem peste acest meci. Urmează o perioadă foarte grea. Un meci greu la Braşov, iar principalul nostru obiectiv e campionatul. La Copenhaga va fi iar o partidă foarte dificilă. Nu mi-e teamă că vom rata calificarea! Am mare încredere în valoarea echipei noastre. Dar pînă atunci mai avem două meciuri foarte importante de rezolvat, cu Braşovul şi cu Chiajna"

"Avem jucători cu 32-33 de meciuri în acest sezon în doar 4 luni, dar nu oboseala este motivul pentru care am pierdut cu Stuttgart"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Conducem Liga 1 fără nici un fel de probleme, am făcut 10 puncte în grupele Europa League, nu e destul de bine?"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Rada are experienţă în pungile cu aurolac"
Dan Idita, avocatul familiei Reghecampf, l-a atacat dur pe antrenorul Rapidului, Marian Rada, după ce acesta a făcut referiri la meciul pierdut de Steaua cu Stuttgart. "Rada chiar este în măsură să vorbească despre pungi. Îl trădează faţa că are o îndelungată experienţă în ce priveşte pungile... cu aurolac. Altminteri, dă dovadă de un mare curaj să abordeze tema tomberoanelor, tocmai în Giuleşti. Marea majoritate a suporterilor Rapidului au îmbrăţişat nobila profesie de gunoier" a fost mesajul postat de Idita pe facebook. După cîteva ore, postarea a fost ştearsă de acesta.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (164)
sandi
sandi  •  26 Noiembrie 2012, 10:24

PS: asa familie asa avocat :))))))

sandi
sandi  •  26 Noiembrie 2012, 10:23

asa e steaua e cea mai buna :)))))))) cu mentalitatea asta sigur va castiga campionatul de ping pong cred :))))))))) bravo stuttgart!!!!!!

middlesbrough_stuttgart
middlesbrough_stuttgart  •  26 Noiembrie 2012, 01:17
Postat de andystar pe 25 Noiembrie 2012, 22:36

CE SA LE FACI REGHE NISTE GUNOAIE CARE NU AU AJUNS NICIODATA LA PERFORMANTELE STELEI ! EI NICI MACAR NU VISEAZA !

sa mori tu ma lache

Vezi toate comentariile (164)
Comentează