FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA 3-1

Reghecampf explică meciul pierdut la Vaslui: "Ne-am bătut singuri!"

Reghecampf a trăit la intensitate maximă meciul de ieri.
Reghecampf a trăit la intensitate maximă meciul de ieri.

Articol de , - Publicat marti, 28 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 august 2012 00:52

Laurenţiu Reghecampf spune că moldovenii nu ar fi cîştigat niciodată fără erorile mari ale elevilor săi.

Zîmbitor la 1-0, trist, morocănos şi recalcitrant la finalul partidei. Aşa a fost Laurenţiu Reghecampf, care a răspuns deranjat la toate întrebările reporterilor.

"Am avut două situaţii, trebuia să facem 2-0, dar au venit greşelile lui Răzvan şi am pierdut. În ultimele 20 de minute am pierdut mingi simple, probabil că faptul că nu am reuşit să marcăm i-a înviat pe cei de la Vaslui. Nu ne-au surprins cu nimic, au marcat din corner şi din centrarea lui Sînmărtean. Dacă analizăm corect, ne dăm seama că ne-am bătut singuri. Nu trebuie să dăm vina pe nimeni, noi sîntem vinovaţi şi noi trebuie să reparăm. E un sentiment de frustrare pentru că am avut ocazii clare. E greu de digerat cînd te baţi singur. Începînd de la mine şi pînă la ultimul om am dezamăgit", a spus Reghecampf.

Antrenorul roş-albaştrilor este dezamăgit că elevii săi au tratat cu superficialitate fazele fixe: "Faptul că am primit gol din fază fixă spune multe. Probabil la următorul meci va intra Tătăruşanu. L-am îmbărbătat pe Răzvan, chiar dacă a greşit foarte grav la golul al doilea".

"E inadmisibil ca la acest nivel să existe un personaj ca Daniel Stanciu, care să ne înjure ca la uşa cortului. D-aia îl bate toată lumea şi îl aruncă de pe pod. Vom face memoriu împotriva lui" ( Mihai Stoica, manager general Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
cfrclujole
cfrclujole  •  28 August 2012, 22:41
Postat de heraklis pe 28 August 2012, 01:36

Da s-au batut singuri stelistii intre ei ! In parcarea de langa stadion mai multi fani Steaua l-au snopit in bataie pe un semen de-al lor in inchipuire avand faptul ca acest nevinovat ar fi fost fan Vaslui ! Cand colo surpriza. Dupa corectia acordata omul batut bine si transportat cu ambulanta la spital era venit cu echipa Steaua din capitala ! Vai de mama noastra , de asa zisi romani ! Ei au coborat de curand din copaci, cica din capitala !

Acum inteleg de ce Reghe a zis ca "ne-am batut singuri"!:)

serban_ionescu
serban_ionescu  •  28 August 2012, 16:10

daca ai impresia ca v_ati batut singuri inseamna ca nu i_ati vazut pe adversatri pe teren, fie pentru ca dormeati ,fie datorita vizibilitatii scazute , fie priveati prea de sus!! Reghe , mai e mult pana departe!!!!!!

sprinjeanul
sprinjeanul  •  28 August 2012, 15:24

meme,uitate-n oglinda! esti mai rau de gura decat stanciu de mii de ori.adu-ti aminte de toate declaratiile facute cu ceva timp in urma de purtarea ta fata de suporteri,de declaratiile facute despre seful tau,dealte si alte lucruri negative din purtarea ta si apoi sa vorbesti dealtii.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează