FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - STEAUA 0-3

Reghecampf exultă după victoria de la Iaşi: ”Steaua e foarte bună, nu poate fi bătută!”

Reghecampf a reuşit să ducă Steaua pe locul 1
Reghecampf a reuşit să ducă Steaua pe locul 1

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 00:40

Laurenţiu Reghecampf exultă după victoria echipei sale la Iaşi şi spune că Alex Chipciu merită să fie convocat la echipa naţională în viitor.

- Domnule Reghecampf, Steaua este din nou lider în Liga 1 după o perioadă foarte lungă.
- E excelent că am trecut pe primul loc şi speră să continuăm pe acest drum pentru că obiectivul nostru este cîştigarea campionatului.

- Sînteţi mulţumit de jocul prestat de echipa dumneavoastră?
- Da, cred că am jucat foarte bine. Ştiam că nu vom avea un meci uşor, e o victorie muncită şi mi-am felicitat jucătorii pentru prestaţia lor. Am avut mulţi fotbalişti la loturile naţionale, ştim că ne aşteaptă o perioadă foarte grea, de aceea sînt mulţumit de rezultat.

- Aţi cîştigat detaşat, 3-0, aşa cum cerea patronul înaintea meciului.
- Pe mine nu m-a interesat scorul, ci doar victoria. Repet, faptul că sîntem lideri e cel mai important. Steaua a dat impresia că a cîştigat uşor, dar nu a fost deloc aşa. E greu să joci împotriva noastră, atunci cînd nu pui probleme, ci doar încerci să te aperi. Eu ştiu doar cît muncim în fiecare zi pentru a ne atinge obiectivele şi sper să ne menţinem pînă la final pe prima poziţie.

"Aveam nevoie de Dumitraş"

- Chipciu a reuşit o "dublă", cum l-aţi simţit după meci?
- El e un jucător care a fost criticat pe nedrept şi nu merita asta. Un fotbalist foarte important pentru Steaua şi sînt sigur că va deveni aşa şi pentru echipa naţională. Asta pentru că prin evoluţiile sale îl va convinge pe selecţioner să-l convoace.

- Ştiţi cît de gravă este accidentarea lui Cristi Tănase?
- Vom afla în aceste zile, după ce el va face un RMN. Sperăm să nu fie nimic grav!

- Sînteţi supărat pe Dumitraş pentru cartonaşul roşu primit?
- El a luat două galbene aiurea, după două faulturi copilăreşti. Nu-l judec după doar un meci, eu analizez şi lucrurile bune pe care le face. E tînăr, nu are încă experienţă şi nu trebuie criticat. L-am lăsat în afara lotului pentru Europa League, pentru a-l avea la dispoziţie în campionat.

"Victoriile sînt cele mai importante. Contează ca acum să ne menţinem acolo unde am ajuns, adică pe primul loc. Urmează o perioadă extrem de încărcată, i-am avertizat pe jucători că trebuie să fie atenţi!" (Laurenţiu Reghecampf)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
vandersaar
vandersaar  •  17 Septembrie 2012, 13:56

Va castreaza Rapidul duminica chiar la voi, acolo langa cimitir !!!

andyro
andyro  •  17 Septembrie 2012, 12:43

rog sa imi arate si mie cineva unde zice reghe 'steaua e buna, nu poate fi batuta" in articol

alpineunulrestulsuntcopii
alpineunulrestulsuntcopii  •  17 Septembrie 2012, 12:43
Postat de stanger pe 17 Septembrie 2012, 11:39

rusine steaua rusine fotbalului romanesc rusine tuturor actionarilor de cluburi a-ti adus fotbalul romanesc la cel mai slab prag .....bravo voua felicitarile noastre a suporterilor

te-ai drogat ma? rusine pt ce?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează