FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Reghecampf: "Găman şi Bărboianu sînt nişte copii fără minte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011 00:00

UPDATE / Ulterior, la ora 11:35, Reghecampf a intervenit prin telefon. "Am vorbit, aşa este. Însă este o problemă care se va rezolva repede. Cei doi sînt nişte copii fără minte", a spus Reghecampf la televiziunea sportro.

"Cei care i-au învăţat aşa dau dovada de neprofesionalism, nu se face. Dacă ei păţeau ceva, noi eram responsabili", a adăugat el.

-------

Managerul sportv al Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, s-a arătat surprins cînd i s-a comunicat ştirea publicată pe gsp.ro, conform căreia Găman şi Bărboianu au fugit din cantonament.

"Nu am apucat să aflu asta şi nu ştiu absolut nimic despre acest lucru. Mă voi interesa", a spus Reghecampf, aflat în Turcia pentru a pregăti cantonamentul Universităţii.

Preşedintele Universităţii Craiova, Aurel Ţicleanu, a refuzat să comenteze această informaţie. Ţicleanu se află acum la şedinţa de pregătire.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ultrasboy1
ultrasboy1  •  19 Ianuarie 2011, 19:51

bai reghe, ana-maria stie ce faci tu? Vezi-ti tu de treaba ta, nu mai ataca jucatorii ca nu esti tu mare cumintenie, in primul rand esti stelist, tu , vlad rosca. lucian mitu si mai multi din club! Fara suparare fanilor stelisti dar nu prea aveti ce cauta la UNIVERSITATEA CRAIOVA! PLEACA MITITELU

72panda
72panda  •  19 Ianuarie 2011, 14:48

mdea...iar tu esti adultul cu carare pe mijloc :)

n.vali
n.vali  •  19 Ianuarie 2011, 13:00

mai Reghe,nu te pune cu fostul ;barman,ospatar,sef de sala etc.etc. ca ramii fara bani...Prodanca sa nu stie cu cine te-ai inhamot???

Vezi toate comentariile (8)
Comentează