FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf i-a făcut o propunere ȘOC lui Becali, dar Gigi i-a retezat-o scurt: "Exclus! Noi suntem Steaua"

Aspectul tribunelor la meciul cu Voluntari l-a demoralizat pe Reghe, care ar vrea să joace în provincie +1   FOTO
Aspectul tribunelor la meciul cu Voluntari l-a demoralizat pe Reghe, care ar vrea să joace în provincie

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 00:00

Cei 1.300 de spectatori de la meciul cu Voluntari l-au făcut pe Laurențiu Reghecampf să-i ceară lui Gigi Becali ca Steaua să nu mai evolueze în meciurile de acasă pe cel mai mare stadion al țării.

Problemele pe care echipa le are cu CSA și MApN i-au făcut pe fanii vicecampioanei să nu mai vină la meciurile de acasă ale Stelei. La asta s-au adăugat temperaturile scăzute din ultima perioadă, iar la partida cu FC Voluntari în tribunele Arenei Naționale s-au aflat doar 1.300 de spectatori.

Imediat după partida terminată 2-2, Laurențiu Reghecampf l-a sunat pe Gigi Becali și i-a cerut acestuia ca echipa să nu mai joace toate meciurile pe arena din București.

"Ar fi mai bine să nu mai jucăm toate meciurile pe Arena Națională, ar veni mai multă lume dacă am juca la Pitești, Buzău sau în alte orașe. În plus, am face și economie la bani", i-ar fi spus antrenorul patronului.

Omul de afaceri a confirmat discuțiile, dar spune că a refuzat ferm și-a decis ca Steaua să joace tot pe stadionul inaugurat în septembrie 2011.

"Și MM, și Reghe mi-au zis că e bine să jucăm pe un alt stadion meciurile cu echipele mici, ca să nu ne mai coste atât. Noi suntem Steaua, nu facem economie la bani. Noi ne uităm la 20.000-30.000 de euro? Noi vom juca mereu pe gazon bun, pe Arena Națională", a spus Becali.

Florin Niță e și el de părerea patronului: "Terenul a fost senzațional pe Arena Națională. Chiar dacă nu au venit suporteri pentru că a fost foarte-foarte frig, îi așteptăm alături de noi în viitor. Suporterii vor veni la stadion, dar noi trebuie să îi readucem prin rezultate și prin jocuri bune".

35.000 €este suma pe care oficialii vicecampioanei o plătesc la ALPAB pentru închirierea unui singur inel al Arenei Naționale

250de bilete vânduse Steaua cu o oră înaintea meciului cu FC Voluntari, din ultima etapă de Liga 1

Cum arată programul Stelei pentru perioada următoare:

18 februarie Liga 1 CSU Craiova - Steaua
26 februarie Liga 1 Gaz Metan - Steaua
1 martie Cupa Ligii Steaua - Dinamo
5 martie Liga 1 Steaua - ASA Tg. Mureș

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
aius
aius  •  15 Februarie 2017, 18:57

Care steaua?!

marius.bxl
marius.bxl  •  15 Februarie 2017, 15:26

Am crezut ca a cerut rezilierea contractului.dar nici asa ceva nu era un şoc

luker
luker  •  15 Februarie 2017, 12:09

Exact, daca o sa castigati non stop, atunci vin si suporterii, ca pe ei ii intereseaya numai si numai rezultatele si nimic altceva.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează