FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf naște noi nemulțumiri în rândul foștilor steliști: "Poate e influențat. Cu Dinamo tremuram lângă televizor"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2016 20:10

Emerich Ienei și-a exprimat nemulțumirile cu privire la jocul Stelei din acest sezon. Totodată, antrenorul de la Sevilla '86 a ținut să-i dea un sfat lui Laurențiu Reghecampf.

"Nu au insistat să joace ce au jucat anul trecut și acum doi ani. Acum încearcă să joace direct pe înaintașii centrali, pe care nu îi au, de fapt.

Cu Dinamo tremuram lângă televizor, pentru că în secunda 50 era 1-0 și nu am putut să ținem mingea. Steaua joacă, are posesie, dar mai mult joacă în spate și în lateral. Nu joacă pe poarta adversă încât să aibă șansa de a marca gol", a declarat Ienei la TV Dolce Sport. 

Acesta a continuat: "Reghecampf este un antrenor care a avut niște rezultate bune, dar cred că este o opreliște și la el, poate nu are curaj suficient. Poate este și influențat, din ce am auzit și jucătorii au început să-l critice că face antrenamente numai fizice. 

Eu i-aș da un sfat. Ca să poți să fii proaspăt sau să fii într-o situație fizică foarte bună, nu înseamnă că trebuie să faci antrenamente la nesfârșit, ci mai sunt și zile libere", a mai spus Ienei. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (20)
ray51
ray51  •  07 Decembrie 2016, 08:42

Deocamdata calitatea jucatorilor lasa de dorit. Restul e teorie!

carol_k
carol_k  •  07 Decembrie 2016, 08:29

Jenei este "fost stelist" bai ametitilor ?

ottobraun
ottobraun  •  07 Decembrie 2016, 08:08

asta nu e mort !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează